≫ 

Teo sve više razmišlja o NBA: Posle titule u Evroligi, postavljam DVA uslova američkim klubovima!

Teo sve intenzivnije razmišlja o NBA

  • 4

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić raspisao se u blogu za portal Eurohoops.net.

Pred Teodosićem je mnogo izazova, suočavao se sa sitnim povredama u prethodnom periodu, o čemu je pisao za košarkaški portal.

- Ligaški deo se bliži kraju u Evroligi, veliki timovi se spremaju psihofizički za plej-of, slede velike bitke.! Isto je u CSKA, ostaje da vidimo sa kog mesta idemo dalje. Važno je, ali nije najvažnije. Ujedinjeni i fokusirani, radimo sve što je u našoj moći da vežemo evroligaške titule. To je ono što svi očajnički želimo u klubu. Daćemo sve što imamo za taj cilj, kao što nam govori trener Itudis, u svakom danu, treningu i utakmicu imamo pristup koji vodi do krajnjeg cilja - poručio je Teo, koji se izborio sa povredama.

- Bio sam pogođen povredama u ovoj sezoni i morao sam da propustim neke mečeve, što je nešto što ne volim. Ali razumem da je sezona duga i sa novim formatom Evrolige, a ja sam igrač bez pauze od leta 2007. zbog nacionalnog tima.

Posle toga sledi odluka o daljem angažmanu.

- Kao slobodan agent, moram da razmislim i odlučim o budućnosti, 19. marta sam napunio 30 godina i znam da će odluka biti ključna. Istina je da ozbiljno razmišljam o NBA, ali ništa još nije se razvilo i neće do leta. Da bih otišao u SAD, zainteresovani tim mora da ispuni moje takmičarske ambicije, što je važnije, zatim i finansijske aspekte, uz trajanje ugovora.

Naravno, tu je i moskovski klub kao opcija.

- U Evropi je CSKA moj prvi klub, verovali su mi godinama i uvek će mi biti na prvom mestu u Evropi. CSKA je tim sa kojim ću prvo razgovarati. A ovo leto će biti uzbudljivo... Zato što pored odluka koje moram doneti, tu je Eurobasket sa reprezentacijom Srbije, za koju sam uvek tu! 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA