Derbi duel košarkašica Zvezde i Partizana za finale plej-ofa! (VIDEO)

Utakmica Crvene zvezde i Partizana je zakazana za četvrtak u 19h

  • 1

Košarkašice Crvene zvezde po šesti put ove sezone igraju protiv gradskog rivala. Ovaj put, utakmica se igra za finale ženske košarkaške lige Srbije. Meč je zakazan za četvrtak od 19 časova u hali Basket siti na Čukaričkoj padini.

Nakon regularnog dela sezone i pet večitih derbija u kojima su crveno-bele bile svih pet puta nepogrešive, predstoje novi okršaji velikih rivala. Mesta u finalu ima samo za jednog, tako da se pred njima nalazi novi izazov: savladati ih po šesti put i tako obezbediti plasman u narednu rundu Plej-ofa. Zbog toga je potrebno da dođete u Basket city i podržite košarkašice Crvene zvezde u svom pohodu ka prvoj tituli šampiona Srbije posle 13 godina.

Trener crveno-belih, Dragan Vuković, ističe da će u utakmicu ekipa ući maksimalno ozbiljno:

- Sve pobede protiv Partizana u dosadašnjem delu sezone moramo hitno da zaboravimo. Počinje najvažniji deo sezone- Plej-of, koji je potpuno nova priča.

- To su nove ekipe i novi izazovi, ali mi imamo iste ambicije. Moramo se dobro pripremiti za predstojeće mečeve. Idemo korak po korak, a prva prepreka do finala koju moramo da pređemo očekuje nas u četvrtak protiv Partizana 1953. Moramo biti brzi, pametni i igrati svoju igru ako želimo u finale - rekao je trener Dragan Vuković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bin

    22. mart 2017 | 18:06

    A da se dodju podrzat Partizanove devojke, to se nesme?! Odakle vam pravo da pozivate navijace samo jednog domaceg kluba, ovako preko svog medija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA