Milutinov očekivao više zvižduka od Delija: Bivši igrač Partizana otkrio i zašto je šutnuo reklamu tokom meča sa Zvezdom (VIDEO)

Košarkaš Olimpijakosa smatra da će se Zvezda plasirati u Top 8 fazu

  • 0

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov očekivano je bio zadovljan ishodom utakmice 27. kola Evrolige, u kom je grčki klub savladao Crvenu zvezdu.

Olimpijakos je slavio košem Printezisa u poslednjoj sekundi produžetka.

- Oba tima su igrala defanzivno neverovatno, bila je velika borba. Zvezda je isto pružila strašan otpor. Uspeli sm oda pokažemo karakter i da stignemo Zvezdinu prednost, i da se vratimo i što je najvažnije da pobedimo - rekao je Milutinov, pa potom prokomentarisao atmosferu u "Kombank areni".

>>> FRKA U ARENI: Lazić se zakačio sa navijačem koji je vređao posle poraza od Olimpijakosa! (VIDEO)

- Bila je super atmosfera, navijači su pomogli Zvezdi da odigraju još bolje nego što mogu. Bilo je odlično - dodao je on, a na pitanje o zvižducima rekao je:

- Ma nisam se obazirao. Možda sam i više očekivao.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Bivši košarkaš Partizana tvrdi da će se crveno-beli plasirati u plej-of.

- Ja mislim da će biti u Top 8 sigurno. Igraju stvarno neverovatno, sa mnogo energije. Možda im je malo falio Jović večeras, i stvarno su kao tim neverovatni. - Zvezda je uz nas najbolji odbrambeni tim i stvarno je teško igrati, pogotovo ovde u njihovoj hali još bolje odbranu - istakao je Milutinov.

Olimpijakos je i definitivno obezbedio mesto u narednoj fazi.

- Iskreno, znali smo da ako dobijemo večeras imamo prednost domaćeg terena. To nam je dosta bio motiv, jer znamo da je sve timove teško dobiti, videli smo protiv Galatasararaja. Možda će nam naši navijači dati neku potrebnu snagu, jer svi želimo na fajnal-for. Iskreno, ne želim da biram (protivnika u četvrtfinalu) i razmišljam samo o sledećoj utakmici.

Srpski košarkaš je u jednom momentu meča i pokazao frustraciju kada je šutnuo reklamu.

- Iznerviralo me što sam imao preveliku želju, ovo mi je bila prva utakmica od odlaska iz Beograda. Stvarno sam želeo da odigram dobro, a odigrao sam loše. Ali to sad nije bitno, već da smo pobedili - završio je Milutinov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA