≫ 

Lebron Džejms je šmekerski pohvalio Jokića, uporedivši ga sa - sobom! (VIDEO)

Kralj se poklonio Nikoli

  • 4

Lebron Džejms, najdominantnija košarkaška zvezda današnjice, imao je samo lepe reči za Nikolu Jokića.

Sjajno je Jokić odigrao u direktnom duelu Denvera i Klivlenda, vodio je ekipu do pobede uz novi dabl-dabl, uz to se uopšte nije uplašio Džejmsa, naprotiv. Pokazao je šta ume protiv fizički dominantnog lidera NBA šampiona, a posle utakmice je govorio o duelu kao da se potpuno navikao na dominaciju NBA parketima.

Pre međusobnog duela, Lebron je hvalio Jokića naročito zbog jedne osobine.

- Njegove sposobnosti dodavanja, to je nešto što najviše volim  - rekao je Lebron, dodavši da ga Jokić podseća na sebe do izvesnog nivoa.

Još zanimljivije je to prokomentarisao Majkl Maloun, trener Denvera, koji je pet godina radio sa Džejmsom. Naime, Maloun je bio asistent u Klivlendu od 2005. d0 2010.

- Mislim da je srž poređenja koje je Lebron napravio u tome što su obojica plejmejkeri u duši. Mislim da Lebron i Nikola najviše uživaju u kreiranju za saigrače, više nego za sebe. Uvek sam od oca učio da veliki igrači čine boljima druge oko sebe. Lebron je to radio kroz celu karijeru, Nikola Jokić sada čini isto - analizirao je Maloun izjavu Lebrona.

- On je takmičarski nastrojen, mlad je i uči kako da kanališe emocije i svoju kompetetivnost, tako da ne ulazi u probleme sa faulovima. To je stvarno žešće poređenje, kada stavite Nikolu Jokića uz Lebrona Džejmsa - rekao je Maloun, a prenosi BSNDenver.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo Jokicu

    23. mart 2017 | 13:50

    Grobaru !!!

  • Vv

    23. mart 2017 | 13:37

    Ne najace kralj je poklonio Nikoli. Srbin je i sve to ali dajte smirite malo strasti, Lebron je za Jokica idalje tata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA