≫ 

Miško Ražnatović otkrio za koga navija, a nije Mega

Najpoznatiji srpski i evropski košarkaški menadžer naklonjen je jednom beogradskom klubu

  • 0

Dugi niz godina Miodrag Miško Ražnatović je čovek čije je ime neizbežno u gotovo svakom jačem košarkaškom transferu u Evropi.

Svoje delovanje u košarkaškom svetu podigao je na viši nivo kada je osnovao KK Megu i sa tim klubom postigao zapažene rezultate u domaćim i regionalnim okvirima.

Nema tog trenera koji Miška nije pitao za ovog ili onog igrača, i to je dobro poznata stvar, ali ona malo manje poznata, a koja je često "golicala" pogotovo navijače "večitih rivala" odnosi se na Ražnatovićevu navijačku pripadnost.

Jer, znate ono, bilo je i takvih priča: "Miško je Grobar, pa pojačava Partizan i obrnuto, Miško je Delija, pa Zvezdi dovodi kvalitetniji igrački kadar".

Ali, istina je da Ražnatović uopšte ne sipmatiše previše naša dva najveća kluba.

- U fudbalu sam uvek navijao za OFK Beograd, čak sam sa šalom išao na stadion nekoliko godina. U košarci, zbog Dragoslava Ražnatovića, moj tim je bio Radnički - izjavio je Ražnatović u intervjuu za nedeljnik Ekspres.

O Zvezdi i Partizanu rekao je samo ovo:

- Nikada nisam bio veliki fan večitih rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA