≫ 

Srbiji otvoren put ka Rusiji: Bejl ne dolazi u Beograd na duel sa Orlovima!

Najbolji fudbaler Velsa u 68. minutu zaradio parni karton, zbog koga će propustiti naredni meč u kvalifikacijama protiv Srbije 11. juna u Beogradu

  • 4

Srbija je savladala Gruziju u Tbilisiju sa 3:1 i sada je u veoma povoljnoj situaciji na tabeli grupe D sa 11 bodova iz pet utakmica. Naredni duel mogao bi da bude i presudan, jer Srbija dočekuje Vels na Marakani 11. juna, a pobedom bi mogla gotovo da izbaci jednog od glavnih konkurentata i da se značajno odmakne rivalima na tabeli.

>>> HAOS U PALERMU: Albanski huligani napali Italijane i prekinuli meč! (FOTO) (VIDEO)

Ono što će Orlovima dodatno da olakša posao jeste to što će Vels u Beograd doputovati bez svoje prve zvezde i najboljeg igrača, Gereta Bejla, koji je na meču protiv Irske zaradio žuti karton i moraće da propusti naredni meč, koji Vels igra upravo protiv Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno ns

    24. mart 2017 | 23:32

    Gledao utakmicu i navijao za X,ali ovaj Vels igra sramotan fudbal...10 drvoseča na čelu sa Taylorom koji je Tadiću polomio nos i ovde Colemanu slomio nogu...Kriminalna ekipa...Čast izuzecima (Bale-u)

  • Manda

    25. mart 2017 | 08:05

    Zasto novinari ovako pisu? Nema Bejla i bice 5-0 ?. Vels je odlicna ekipa i bez njega i ne treba stvarati sliku kako ce biti lako. A iskreno vise bi volio da igra i da ih tako Srbija dobije a i da Srbija ima priliku da vidi takvog majstora . Bolji je tim Srbije sa ili bez njega al ne treba atmosferu lake pobjede stvarati.

  • ЦоараПФК

    25. mart 2017 | 11:39

    ма бејл је пропо ко жетон

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA