Zvezda sada ima samo dve opcije za plasman u TOP 8!

Crveno-beli sada nemaju pravo na kiks, a svim srcem će u narednom kolu navijati za Bamberg protiv Darušafake

  • 37

Zvezda je sa dva vezana poraza od Olimpijakosa i Barselone zakomplikovala sebi život kada je u pitanju plasman u TOP 8 Evrolige. Poraz od Barse 67:54 u Blaugrani, kao i pobeda Darušafake od Galatasaraja dovela je Zvezdu u nezgodnu situaciju.

>>> Zvezda previše umorna za podvig u Barseloni, biće drame za Top 8! (VIDEO)

Turska ekpa sada ima u dometu ekipu crveno-belih i sada i definitivno ima priliku da sa dve pobede pretekne Zvezdu.

Crveno-beli sada imaju jasnu situaciju pred sobom. Imaju dve mogućnosti kako da Darušafaku ostave ispod crte - pobeda nad Uniksom, a zatim i pobeda u Istanbulu, a drugi je pobeda nad Uniksom, i poraz Darušafake u narednoj utakmici gde gostuju Bambergu u Nemačkoj.

Nema sumnje da će navijači crveno-belih biti uz ekipu Andree Trinkijerija, jer bi u tom slučaju za Zvezdu meč u Istanbulu u poslednjem kolu bio bez rezultatskog značaja, ako bi prethodno savladali Uniks u Pioniru.

U slučaju eventualnog kiksa Zvezde protiv Uniksa, a pobede Darušafake u Bambergu, Zvezdi bi za TOP 8 bila potrebna pobeda sa više od tri razlike u Instanbulu u poslednjem kolu protiv Darušafake.

Zvezda ima mogućnost da bude i bolje plasirana u četvrtfinalu, a ona se otvara u slučaju da Baskonija kiksne u narednom kolu u Istanbulu protiv Galatasaraja, a da Zvezda slavi protiv Uniksa, pa bi se tako izjednačla na tabeli sa njima, a zbog boljeg međusobnog skora bila bi ispred ekipe iz Vitorije, pa bi mogla da se nada i eventualnom 7 mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA