SNIMAK KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Delije će zgroziti jedan detalj kojim su simpatizeri Zvezde ''ispratili'' košarkaše Olimpijakosa u tunel (VIDEO)

Sukob mišljenja između najvatrenijih pristalica i takozvanih sipmatizera kluba dodatno se rasplamsao

  • 37

Mnogo bure izazvao je meč Areni između Zvezde i Olimpijakosa, na kome je došlo do žestokog sukoba mišljenja između najvatrenijih pristalica Zvezde - Delija i takozvanih simpatizera kluba, koji su distancirani u odnosu na navijačku grupu.

O tome se priča i nekoliko dana kasnije, a nova ''epizoda'' svojevrsnog rata između Delija i simpatizera viđena je na Marakani, na utakmici Zvezde protiv drugog bratskog kluba, Spartaka iz Moskve.

Tada su Delije istakle parolu kojom su žestoko isprozivali sve koji su zviždali igračima Olimpijakosa u Areni i poslali im pomalo i preteću poruku da se dovedu u red.

Ono što će posebno da iznervira najvatrenije pristalice Delija, jeste snimak koji je možda mnogima i promakao, a koji pokazuje kako su košarkaši Olimpijakosa ispraćeni u tunel.

Zviždalo im se toliko jako, da verovatno takve nisu doživeli ni košarkaši Galatasaraja, a ne samo to, već su im mnogi pokazivali i srednji prst dok su izlazili.

>>> Navijači Olimpijakosa poslali žestoku poruku svima koji su zviždali u Areni! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Идемо Делије

    26. mart 2017 | 23:50

    Ко пали ватру? Ко шири мржњу? Сви ми смо само глупаве будале које се примају на причице ових новинара

  • dejan

    27. mart 2017 | 03:54

    Ma kakva braca? Dripci dolaze ovde , dripci odlaze tamo .... samo da se opijaju , drogiraju I biju .... Ovi ovde zive na racun Zvezde sa kojom i upravljaju . Bitange niste vi Zvezda !!!

  • majstor

    27. mart 2017 | 12:08

    U Euroligu se "ulazi" tako sto osvojis Aba ligu, ligu na koju Delije ne dolaze, vec ti "simpatizeri" kako ih oni nazivaju. Oni su zasluzni sto Zvezda igra Euroligu ove sezone a ne Delije. Oni su cak bili i u Zagrebu da podrze ekipu! A sto se tice zvizduka, vrlo dobro se secam da se u Atini zvizdalo Zvezdi kad je igrala, u toku utakmice ali se ne secam da su se tad Delije nesto bunile oko toga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA