≫ 

Đoković na spisku Srbije za Dejvis kup!

Za sada nije izvesno i koliko će selektor moći da se osloni na njega zbog procesa oporavka

  • 3

Španski mediji prenose da će Novak Đoković biti deo tima Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa, koji će se u Beogradu susresti sa reprezentacijom Španije.

"AS" prenosi da će drugi teniser sveta igrati u Beogradu od 7. do 9. aprila, s obzirom da se nalazi na spisku selektora-igrača Nenada Zimonjića.

Đoković se oporavlja od povrede lakta koja ga je sprečila da učestvuje na mastersu u Majamiju, i očekuje se da će konačnu odluku doneti sredinom nedelje.

Uz Novaka i Nenada, na spisku si i Viktor Troicki i Dušan Lajović.

Za sada je izvesno jedino da je Đoković na spisku, ali ne i koliko će selektor moći da se osloni na njega zbog procesa oporavka.

>>> Đokoviću su kritične zone laktovi, ramena i zglobovi: Logično je objašnjenje zašto ove povrede muče Novaka

- Do početka meča sa Špancima ostalo je još deset dana i najvažnije je da do tada svi budemo zdravi i spremni za ovaj izuzetno težak susret. Počinjemo sa zajedničkim pripremama od ponedeljka. Raduje nas što igramo kod kuće, pred domaćom publikom u hali Aleksandar Nikolić, mnogo će nam značiti njihova podrška kako bi iz ovog meča izašli kao pobednici i plasirali se u polufinale Svetske grupe. Znamo naše kvalitete, znamo da kada smo svi zdravi i u dobroj formi da smo jedan od najjačih timova sveta i da možemo pobediti svakog protivnika. Španija je izuzetno jak tim, ima na raspolaganju dosta igrača koji su u bilo kojoj kombinaciji izuzetno jak tim, videćemo koga će prijaviti. Svakako će biti prilika za domaću publiku da uživa u vrhunskom tenisu. Daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo novu pobedu i slavlje – rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić, koji ima pravo promene prijavljenih igrača sve do sat vremena pre žreba koji je na programu 6. aprila 2017. godine.

Selektor Dejvis kup tima Španije Končita Martinez odlučila se za sledeći tim: Pablo Karenjo Busta (19. na ATP listi u singlu), Albert Ramos Vinolas (24), Marsel Granoljers (41) i Mark Lopes (15. u dublu na ATP listi).

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    28. mart 2017 | 20:16

    Jos jednom cemo da gledamo prenemaganje, foliranje i suze. Idi covece u penziju pa grickaj detelinu do mile volje.

  • Loco rastaman

    29. mart 2017 | 00:19

    Jel djole jos jede kelerabu? Ako jeste tesko nama.. il je poceo da udara po mesistu

  • MOMO

    28. mart 2017 | 23:08

    Vadiš se STAAARI,vadiš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA