Radonjić: Ponavljam ovo već stoti put, mnogo se trošimo!

- Pokušaćemo da se što bolje spremimo za majstoricu - rekao je Zvezdin trener posle poraza od Budućnosti

  • 19
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Budućnosti u Podgorici 63:57 u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA loige, pa će o plasmanu u finale odlučiti majstorica u Beogradu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić poručio je da njegova ekipa imala problem zbog velike potrošnje.

- Čestitke Budućnosti na pobedi i na dobroj igri. Od samog starta se videlo da postoji razlika u energiji, trčanju... Nismo uspeli da uhvatimo dobar ritam, bilo je dosta dekoncentracije. Imamo ogromnu potrošnju, rekao sam sto puta. To je večeras bilo evidentno. Već za dva dana igramo protiv Uniksa u Evroligi, potom sledi revanš protiv Budućnosti i borba za ulazak u finale. Pokušaćemo da se što bolje spremimo za majstoricu - rekao je Radonjić.

Luka Mitrović je čestitao Podgoričanima.

- Videlo se da su spremno ušli u meč - istakao je kapiten Crvene zvezde.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ilias Zuros, trener Budućnosti, očekivano je bio prezadovoljan ishodom.

- Čestitam mojim igračima, zaslužili su pobedu, igrali su srcem. Pokazali su da je Budućnost živa. To je ono što ja volim, što sam želeo. Pokazali smo karakter. Hvala navijačima na podršci. Nećemo da se predamo u trećem meču, borićemo se do kraja - rekao je Zuros.

Boris Savović bio je najbolji pojedinac sa 15 poena i 11 skokova.

- Hvala navijačima, svi znamo koliko nam znači njihova podrška. Odigrali smo na visokom nivou svih 40 minuta, nismo pravili greške, "sekli" smo njihovu igru. Ostvarili smo veliki rezultat. U ovakvom ritmu moramo da odigramo i u Beogradu. Idemo tamo sa velikim srcem, da se borimo, pa ćemo da vidimo šta će da se dogodi - rekao je Savović.

Majstorica u Beogradu igraće se 4. aprila.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    28. mart 2017 | 23:05

    Hoces da napravimo pauzu da se malo odmorite???

  • Doktor

    29. mart 2017 | 00:49

    Glavni krivac za to što se toliko trošimo je Radonjić, jer nezna da rasporedi igru pojedinih igrača a konstantnim forsiranjem pojedinih igrača, ne da će njih isrršuti, nego će ,,ubiti,, igrače kao što su Simanić, Dobrić, Rakićević. Toliko puta je mogao da im da šansu i glavni nosioci igre mu ne bi bili istrošeni. Nijednog mladog igrača, ON nije stvorio, a izgleda​da će uništiti mnoge

  • PriM

    28. mart 2017 | 23:06

    Ponavljam ovo vec stoti put da si trener 0!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA