Kjelini: Sramota što nismo igrali kao u grupnoj fazi

- Stvarno smo mislili da smo mogli da osvojimo EURO, ali moramo da priznamo da je Španija zaslužila pobedu - iskren je fudbaler Italije

  • 0

Defanzivac Italije Đorđo Kjelini otkrio je medijima da je imao tri istezanja zadnje lože u proteklih šest nedelja i dodao da njegovo telo nije bilo u stanju da se oporavi za finale EURA protiv Španije.

Kjelini je u 20. minutu utakmice bio prinuđen da napusti teren zbog problema sa zadnjom ložom. Podsetimo, Kjelini je morao da propusti utakmicu četvrfinala zbog istog  problema koji ga je zadesio na utakmici sa Republikom Irskom.

- Moji mišići jednostavno nisu bili u stanju da se oporave -  rekao je Kjelini za TV stanicu "Rai Sport".

- Gorak je osećaj zbog toka meča. I pre njega smo bili umorni, pa još moja povreda i Tijaga Mote... Nije lako da se čovek oporavi za dva dana posle onako intenzivne igre protiv Nemačke. Španija je apsolutno zaslužila da pobedi, ali je sramota što nismo bili u stanju da igramo kako smo to radili u grupnoj fazi - izjavio je defanzivac Italije.

- U svakom slučaju, niko ne može da posumnja u naš trud na ovom turniru. Radili smo naporno i treba da smo ponosni na ovaj EURO. On predstavlja polaznu tačku za našu budućnost, kada ćemo imati za cilj da pobeđujemo i osvajamo.

- Za mnoge od nas ovo je bila najvažnija utakmica naših karijera. Stvarno smo mislili da smo mogli da osvojimo šampionat i da ostvarimo taj san, ali moramo da priznamo da je Španija zaslužila pobedu - završio je fudbaler Juventusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA