Kro Kop otkrio zašto hoće revanš sa ruskom legendom Fedorom, pa ponizio fana koji mu je postavio drsko pitanje! (FOTO)

Spektakl na pomolu, ali ima malih uslova

  • 14

Legenda MMA sporta Mirko Filipović, poznatiji kao Kro Kop, naveo je zašto želi da se sastane sa Fedorom Emelijanenkom u revanšu borbe iz 2005.

Tada je Fedor pobedio na poene, a posle 12 godina bi moglo da dođe do novog susreta, iako su karijere na zalasku. Mirko ima uslov, da Fedor pobedi Meta Mitronae u Belatoru kako bi se došlo do nove borbe na koju je Fedor načelno pristao.

- Dragi Facebook prijatelji. Kao što ste videli juče, pozvao sam Fedora da odradimo moju oproštajnu borbu, kao što sam nakon Rizinovog GP i najavio. I upravo je Fedor taj kojeg sam imao na umu kada sam najavio mogućnost oproštajne borbe i jedini s kojim bi još jednom ušao u ring.

Jer Fedor je definitivno najveća legenda slobodne borbe i imati priliku za još jednu borbu i to poslednju, bila bi velika stvar u mojoj dugoj karijeri. A ta borba bi bila deo istorije slobodne borbe. I da se zna, niti mi fali borbi u životu niti novca, niti sam lud za još jednim krvavim pripremama, bolovima i povedama.

Svestan sam da sam u 43. i da moram čuvati zdravlje i to sve stoji. Ali za mene je ova borba vredna rizika. Ni novac ni zarada s ovim nemaju veze, a to je nešto što mnogi ne mogu shvatiti. To bi za mene bila istorijska borba i podneo bih sve da se vrhunski spremim i dao bih sve od sebe ga pobedim. Hoće li se ta borba dogoditi - ne znam.

Mora, naravno, prihvatiti moj izazov i mora pobediti Mitrionea, borca s kojim se bori 24. juna u Njujorku. Hoće li se obe stvari poklopiti, ne znam. Voleo bih da hoće. A ta borba je ono što sam obećao sebi i svojem timu uoči zadnjeg puta u Japan. Ako osvojimo pojas tražićemo revanš s Fedorom i adio. Evo, pojas je osvojen i izazov je bačen - poručio je Filipović, kog je jedan fan pokušao da ismeje porukom "da li postoji u Ginisovoj knjizi rekorda kategorija za najviše oproštajnih borbi".

- Legendo, boli te sisa za moje borbe, ako želiš gledaš, ako te ne zanima ne gledaš, to je to. Proveri da li postoji kategorija za guranje nosa gde mu nije mesto, ništa zlonamerno - odgovorio je Kro Kop i izazvao oduševljenje fanova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA