Dva kluba iz Premijer lige su ga žarko želela: Ronaldinjo otkriva zašto je odabrao Barselonu

Te 2003. godine je Brazilac bukvalno mogao da bira gde će

  • 2

Slavni Brazilac Ronaldinjo nikada u karijeri nije igrao u Premijer ligi, ali on zbog toga ne žali, iako je imao priliku.

Kada je 2003. godine bio najtraženiji igrač na svetu, bukvalno je mogao da bira gde će, a on se opredelio za Barselonu, za koju je igrao do 2008. godine.

- Da, mogao sam tada da pređem u drugi klub, ali otišao sam u Barselonu zbog prijateljstva sa Sandrom Roselom (bivši predsednik Barselone, prim. aut) - rekao je nekadašnji fudbaler, koji je u tada bio član Pari Sen Žermena.

- Mogao sam da igram u Mančester junajtedu. Bio sam član reprezentacije koja je godinu ranije osvojila Svetsko prvenstvo i imao sam otvorena vrata svuda. Ipak, kada me je Sandro pozvao, imao sam šansu da pogledam grad i klub i izbor je bio lak. Ne žalim što nisam igrao u Engleskoj, ali moglo je biti posebno jer se radi o sjajnoj ligi. Liga je veoma brza i puna intenziteta, nije uopšte dosadna za gledanje. Čelsi je pokušao da me dovede jednom, a takođe i neki drugi klubovi - rekao je Ronaldinjo.

Nakon epizode u Barseloni, Ronaldinjo je za 25 miliona evra prešao u Milan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igra Se Do Reklame Ne Do Linije

    8. april 2017 | 13:21

    Najbolji fudbaler svih vremena!!!

  • Zivojin

    8. april 2017 | 13:01

    Nekad slavni igrač Milana s kojim je osvoio ligu šampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA