Sve je spremno za Zaječar boxing night! (FOTO)

Veliki bokserski spektakl u istočnoj Srbiji biće održan 17. aprila

  • 0

Počelo je odbrojavanje do početka bokserskog spektakla u Zaječaru gde će se glavni akteri ZAJEČAR BOXING NIGHT 2017. boriti za šampionski pojas namenjen najboljem bokseru Srbije u lakoj kategoriji. U borbi večeri 21. aprila od 20 časova Zaječar Boxing night-a rukavice će ukrstiti Nikola Magovac iz Beograda i Šerif Gurdijeljac iz Novog Pazara.

Oba boksera su istakla da će biti maksimalno spremni i motivisani za pobedu, kako bi šampionski pojas poslali na svoju kućnu adresu.

- Svestan sam svoje snage, svestan sam i koliko mogu, a uz to ni jednog trenutka ne potcenjujem protivnika. Moram maksimalno biti spreman i zbog protivnika, ali još više zbog svojih sugrađana iz Novog Pazara i svih ljubitelja ove veštine koji će doći i bodriti me do konačnog uspeha, do naslova najboljeg u Srbiji - rekao je Gurdijeljac.

Sa druge strane Magovac najavljuje trijumf pre isteka desete runde.

Foto: Promo Foto: Promo

- Izuzetno sam motivisan za ovu borbu i verujem da do trijumfa mogu doći i pre isteka 10. runde. Verujem u sebe, borim se za titulu i jasno je da ću dati sve od sebe. Navijačima koji će doći da me bodre iz Beograda, kao i svim ljubiteljima boksa u Zaječaru mogu obećati da će prisustvovati pravom bokserskom spektaklu i borbi koja će se pamtiti. Ovo je do sada najvažniji trenutak u mojoj karijeri, veliki dan u mom životu i verujem da ću sav moj uloženi radi i trud ovekovečiti pobedom - zaključio je Magovac.

Ulaznice za Zaječar Boxing night-a 21. aprila 2017. otkupila je firma Agromehanika i zahvaljujući tome ulaz će biti besplatan za sve ljubitelje ove plemenite veštine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA