Slaven je prošlost, a Slaviša budućnost: Srpski trener prva želja londonskog kluba!

Moguća promena na klupi "čekićara": Srbin umesto Hrvata

  • 0

Engleski mediji bruje u utorak: srpski trener Slaviša Jokanović je opcija "broj 1" da zameni Slavena Bilića ukoliko hrvatski menadžer na kraju sezone dobije otkaz!

"Čekićari" su pobedom nad Svonsijem (1:0) olakšali sebi poziciju pred finiše sezone i obezbedili sebi koliko-toliko mirniji završetak takmičarske godine, ali pet vezanih poraza pre toga naveli su čelnike kluba da ozbiljno dovedu u pitanje status trenera Bilića.

I već imaju opciju broj jedan, naravno ukoliko odluče da se zahvale Biliću: Slavišu Jokanovića.

Srpski trener radi sjajan posao i u Fulamu ove sezone, kao što je prethodno i u Votfordu koga je uveo u Premijer ligu i Makabiju iz Tel-Aviva koga je, mimo svih očekivanja, uveo u Ligu šampiona.

Trenutno, Jokanovićev Fulam je sedmi na tabeli, sa samo dva boda manjka od prvog tima iz plej-of zone.

Prema navodima Skaj Sportsa, bord Vest Hema je impresioniran svime što Jokanović radi s obzirom na to da ima mlad tim kome nisu davane velike šanse da se umeša u borbu za plasman u Premijer ligu.

Među kandidatima koji se pominju da bi mogli da naslede Bilića poslednjih dana u medijima su se pojavljivali Rafa Beniteza, kao i Roberto Manćini, ali je Jokanović sada "isplivao" kao top prioritet "čekićara".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA