≫ 

Luis Enrike posle poraza od Juventusa: Doživeli smo noćnu moru

Trener Barse razočaran igrom svog tima u Torinu

  • 4

Trener Barselone Luis Enrike priznao je da je njegov tim bio ispod svog nivoa u Torinu gde je Juventus, mnogo lakše nego što se očekivalo, savladao Katalonce 3:0 i obezbedio ogromnu zalihu pred revanš četvrtfinala Lige šampiona.

Dva gola Dibale i jedan Kjelinija bili su odraz superiornosti "bjankonera" naspram španskog prvaka koji je pokazao previše anomalija u defanzivnoj liniji za utakmicu ovog ranga.

>>> Mesi osetio Mandžukićev bes: Argentinac se namerio na pogrešnog igrača (VIDEO)

Plasman u polufinale sada deluje kao "nemoguća misija" za Barsu...

- Nije važno da li mislim da li je rezultat fer ili nije, takav je kakav je - rekao je Luis Enrike posle meča uz zanimljivu opasku:

- Izgledalo mi je kao da igramo treće poluvreme protiv Pari Sen Žermena u Parizu. Epilog je veoma ozbiljan i veoma tužan. Bili smo potpuno bezopasni u prvom poluvremenu, i ovo je težak trenutak po nas.  Doživeli smo noćnu moru i moramo videti zbog čega smo bili toliko loši.

Pričao je i o detaljima Enrike...

- Naša postavka i neki druge stvari koje smo demonstrirali na terenu bili su ispod naših standarda. Agresivnost mora biti na mmnogo višem nivou. U Ligi šampiona, protiv tima kakav je Juventus, sa takvim pristupom ne možete da prođete. Preokret? Teško...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA