Treba da se ženi u junu: Povređeni fudbaler Borusije uveliko planira venčanje sa španskom novinarkom (FOTO)

Bartra je u vezi sa Melisom Himenez već tri godine i imaju dvogodišnju ćerku

  • 2

Kao što je poznato, nedugo posle bombaškog napada u Dortmundu defanzivac Borusije Mark Bartra operisao je ruku zbog povreda nastalih od eksplozije.

Nesrećni Španac je najgore prošao u autobusu Milionera koji je očigledno bio meta napada, taman kada mu je u životu sve krenulo.

>>> Bombaški napad u Dortmundu <<<

>>> Pronađeno je pismo u kom se preuzima odgovornost za napad na autobus fudbalera Borusije!

Ustalio se u postavi Borusije i napokon dobio priliku da u kontinuitetu igra fudal, dok mu je na porodičnom planu još bolje išlo.

Bartra je već tri godine u vezi sa atraktivnom novinarkom Melisom Himenez s kojom ima dvogodišnju ćerku, a par treba da se venča za mesec i po dana. Tačnije - u junu, nedugo posle završetka sezone.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kako nemački mediji prenose, Melisa je putem medija čula o eksploziji i ''brzinom munje'' se pojavila u bolnici gde je njen dragi smešten.

Naravno, uz njega su bili roditelji kao i brat blizanac Erik koji je, takoše, igrao u mlađim kategorijama Barselone. Kluba gde je Bartra i ponikao.

U nastavku pogledajte fotografije Bartre i njegove devojke, uskoro supruge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta

    12. april 2017 | 10:57

    Tek je počelo u nemačkoj. ...toliko ima emigranata ...da zajedno sa ostalim. Koji su tu odavno ...Nemačka bi trebala podle onoliko poubijanih ljudi pljački. Mučenja i sva zverstva po koncentracionim logorima ...da bude NEUTRALNA DRŽAVA, a ne da baca bombe , prodaje oružje i pravi ponovo treći reich...vratiće joj se ponovo ...ono što ponovo radi ...a zna kako je bilo.

  • Ivan999

    13. april 2017 | 21:05

    I sad da nije povredjen nikad nebi o njemu pisali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA