Zvezda i Partizan poslali poruku podrške Borusiji Dormund (FOTO)

Večiti rivali se udružili u pružanju podrške napadnutim fudbalerima nemačkog kluba

  • 1

Eksplozija u Dormundu u kojoj je meta napada bio autobus fudbalera Borusije neposredno pred utakmicu Lige šampiona protiv Monaka potresla je čitav fudbalski svet.

>>> Ledi krv u žilama: Evo šta piše u pismu teroriste koji je izveo napad na fudbalere Borusije Dortmund

>>> POTVRĐENO: Uhapšen osumnjičeni za napad na fudbalere Borusije Dortmund, drugi u bekstvu. Povezani su sa islamistima!

Klubovi i fudbaleri širom sveta oglašavali su se na društvenim mrežama sa porukama podrške ''Milionerima'', a u to su se uključili i najveći klubovi u Srbiji - Crvena zvezda i Partizan.

Podsetimo, nešto slično Zvezda i Partizan su uradili i posle nesreće fudbalera Čapekoensea, mada su tada crno-beli tada kasnili gotovo dan za crveno-belima.

Ovoga puta je situacija bila obrnuta. Iako su oba kluba znatno kasnije poslali svoje poruke podrške, jer su uglavnom svi to uradili još u utorak uveče, sada je Partizan bio brži.

Crno-beli su svoju poruku istakli na Tviteru ''Naša podrška za Borusiju i Marka Bartru. Ostanite snažni, fudbal uvek pobeđuje.

Samo nekoliko minuta kasnije javila se i Zvezda, koja je uz poruku podrške Borusiji istakla i Damjana Le Taleka, koji je svojevremeno igrao za klub iz Dotmunda. Šaljemo podrku bišem klubu našeg igrača - Demijena Le Taleka - napisali su crveno-beli na Tviteru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA