≫ 

SVAĐA UŽIVO U PROGRAMU: Gledateljka isprozvala Tegeltiju zbog Zvezde, pogledajte kako joj je voditelj odgovorio (VIDEO)

Gledateljka stavila voditelja emisije Zona pres u nezgodnu situaciju tokom emisije koja je emitovana u četvrtak uveče

  • 36

Gledaoci košarkaške emisijae Zona pres, koja se emituje na SOS kanalu, a gde je voditelj i autor košarkaški novinar Vladan Tegeltija, u četvrtak uveče, neposredno posle Zvezdine odbrane prstena u ABA ligi, mogli su da vide i žestoku raspravu između jedne gledateljke i voditelja.

Povod za raspravu jeste bila Zvezda, ali ne muški, već ženski košarkaški klub. Gledateljka je bila razočarana izveštavanjem o crveno-belim devojkama, koje su posle 13 godina osvojile šampionsku titulu, čime su došle do ukupno 29. u istoriji, kojom su duplom krunom stavile tačku na izuzetno uspešnu sezonu.

- Imam osećaj da živim u Mongoliji ili Saudijskoj Arabiji. Celo veče sam čekala vašu emisiju da vidim hoće li biti nešto o ženskoj košarci, jer koliko znam srpska ženska reprezentacija je šampion Evrope, a muška nije. Sada kada su košarkašice Zvezde osvojile duplu krunu, i ne samo to već je izvučena iz ponora, i umesto da dovedete nekoga od njih, mi slušamo o Tedevskom i Cedeviti - rekla je gospođa koja se javila i usput je napomenula da Nurkić, o kome je voditelj pričao, nije nikada igrao za Slobodu iz Tuzle, kako je prethodno rekao.

Foto: kkzcrvenazvezda.rs Foto: kkzcrvenazvezda.rs

Uzvratio je voditelj, rekavši da je na početku emisije bio prilog, na šta je ona uzvratila.

- To je toliko mizerno bilo, zašto niste doveli nekoga od njih da bude gost?

- To je pitanje za neke druge, znate vi dobro - zagonetno je odgovorio Tegeltija.

>>> Tegeltija pitanjima iznervirao Đilasa! (VIDEO)

Međutim, gospođa koja se uključila nije se time zadovoljila i nastavila je u još žešćem tonu.

- Nije bilo nikakvog priloga da se igra finale u ženskoj košarci, ja sam inače veliki navijač Zvezde i košarkašice su mi donele najveću radost, a pogotovo košarkaši sada kad su osvojili titulu. Ono nije bilo humano u kakvom su ritmu igrali, dan za dan utakmica.

Foto: Cedevita/Marin Susic Foto: Cedevita/Marin Susic

- Niste gledali od početka, znate kakve sam poruke dobio u prvih 10 minuta što sam pustio košarkašice, odmah su bile priče kako neću da pustim košarkaše Zvezde. Stiglo je brdo uvreda, zato smo posle toga prešli na mušku košarku.

- To da dovedete igračice morate da pričate sa nekim drugim. Aludiram na onu dvojicu što su bili u loži - rekao je Tegeltija, ali je rasprava nastavljena.

- Ja ne želim da se Partizanu desi ono što se desilo Zvezdi, kada je 1998. godine JUL ušao u klub i ukinuo mlađe kategorije, a Zvezda je do tada bila rasadnik talenata - rekla je gledateljka, ali ju je voditelj prekinuo i nakon svog odgovora završio diskusiju sa njom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alfa

    14. april 2017 | 19:58

    Glupan

  • Звездa €^®®¥¥£©

    14. april 2017 | 19:27

    Па госпођо, сасвим је нормално да се у његовој емисији прича о Цедевити, а не о првакињама. Он је, знате, навијач клуба чији су корени из истог града одакле је и цдвта. Дигли сте му још притусак што сте му споменули дуплу круну.

  • Djape

    14. april 2017 | 19:29

    Ko još gleda Tegeltiju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA