Nikolić rešetao Partizan, Markovićev evrogol doneo remi (VIDEO)

Partizan i mađarski Videoton odigrali 2:2 na pripremama u Sloveniji, a Saša Marković uspeo da spase "crno-bele" poraza posle dva gola srpskog internacionalca

  • 0

Fudbaleri Partizana igrali su danas protiv mađarskog prvoligaša Videotona nerešeno 2:2 (0:2), u petoj kontrolnoj utakmici tokom priprema u Sloveniji. Strelci su bili Babić u 47. i S. Marković u 80. minutu za Partizan, a Nikolić u 21.i  45. minutu za Videoton.

 

Trener "crno-belih" Vladimir Vermezović izveo je na današnjem meču sastav: R Ilić, Pauljević, Aškovski, Ivanov, Savić, Lovre (od 23. S. Marković), Jojić (od 46. Aksentijević), Babić (od 63. Brašanac), Knežević (od 46. S. Ilić), F. Marković (od 46. S. Šćepović), L. Marković.

 

Prvak Srbije na prethodne četiri utakmice pobedio je Aluminij (4:2), Viner Nojštad (2:1), Pelau (3:0) i Zarju Lugansk (1:0). Do povratka sa priprema Partizan će još imati provere protiv Šturma u Gracu i protiv moskovske Lokomotive u Slovenskoj Bistrici.

 

Meč su obeležili spektakularan gol Saše Markovića za Partizanovo izjednačenje deset minuta pre kraja i dva pogotka srpskog napadača Nemanje Nikolića, koji godinama unazad sa uspehom nosi dres mađarskog tima. Nikolić je dva puta umakao sporoj odbrani "crno-belih" i rutinski pogađao mrežu...

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA