Samo tri srpska kluba dobila licencu za Evropu, a među njima nisu Zvezda i Partizan

Samo Voždovac, Napredak i Čukarički imaju siguran put u Evropu, dok ostali klubovi među kojima su i večiti rivali čekaju odluku komisije

  • 2

Kako se fudbalska Superliga bliži kraju tako se i pojačava rad komisije za izdavanje licenci UEFA za evropska takmičenja.

Za sada iz nezvaničnih izvora je informacija da su samo tri srpska kluba dobila licencu za igranje u Evropi, a to su Vožovac, Napredak i Čukarički.

Voždovac ima najčistiju situaciju, Napredak je regulisao dugovanja i ispunio mininalne kriterijume, a Čukarički nije sporan odavno.

Svi ostali su u fazi čekanja, s tim da bi Vojvodina mogla već danas da dobije licencu, a videće se šta će biti sa Zvezdom i Partizanom.

Osim njih 12 klubova je podnelo zahteve za nastup u evropskim takmičenjima, a komisija FSS će danas da završi rad i da objavi ko je dobio zeleno svetlo da nastupa u Evropi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mandra

    21. april 2017 | 11:26

    Svi dužnici u drugu ligu.dve godine van evrope.napraviti timove od srpske dece koje vole klub

  • petar

    21. april 2017 | 13:35

    prvo i prvo šta ćemo mi tamo kad ispadamo u predkvalifikacijama a UEFA ako otkrije da naši muljaju FSS odmah te klubove poslati u drugu ligu da bude za primer drugima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA