Kešelj i Olimpijakos dogovorili raskid saradnje!

Grčki mediji prenose da će sutra i zvanično biti okončana saradnja srpskog krila i šampiona Evrope

  • 0

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Kešelj napušta Olimpijakos! Kako prenose grčki mediji, Kešelj i njegovi menadžeri s jedne i čelnici šampiona Evrope s druge strane dogovorili su sporazumni raskid ugovora.

I prethodnih dana se spekulisalo o tome da će Kešelj napustiti redove "crveno-belih" iz Pireja, a prema ekskluzivnim saznanjima nekih grčkih medija, to će se sutra i zvanično dogoditi. Glavni razlog za raskid saradnje je finansijska kriza u Olimpijakosu i smanjenje budžeta. Klub je već napustio trener Dušan Ivković, a u toku su pregovori sa Jorgosom Printezisom, Vasislisom Spanulisom i Džoijem Dorsijem. Klub želi da zadrži njih trojicu, jer su bili okosnice tima u prošloj sezoni, ali još se ne zna da li će oni pristati na smanjenja plata.

Kešelj je sa Olimpijakosom imao još jednu godinu ugovora i zaradio bi 500.000 evra, što je suma koja je bila prevelika za Olimpijakos, a ostaje tajna kakav je dogovor sa Kešeljom napravljen pri raskidu ugovora. Na njegovo mesto već je došao Vladimir Janković iz Paniniosa, sin legende Crvene zvezde, pokojnog Bobana Jankovića. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA