Neobično izlaganje Marka Nikolića: Nije Uskrs, nije praznik, nema izgovora za Grobare ovog trenutka (VIDEO)

Bez luskuza da priča o Zvezdi, sa željom da vidi navijače na svim tribinama, Nikolić se nada prvoj pobedi nad Vojvodinom u ovoj sezoni

  • 4

Nije se euforija ni smirila pošteno posle pobede u Večitom derbiju, a navijače crno-belih očekuje novi, važan derbi, ovog puta na svom stadionu, gde će ulaz biti besplatan.

 

Marko Nikolić priželjkuje veliku posetu navijača, očekuje njihovu reakciju na energiju koju njegovi igrači demonstriraju nedeljama unazad.

 

NAJČITANIJE: 10 najboljih evropskih košarkaša koji nikad nisu zaigrali u NBA! Trojica Grka, dva Srbina, Hrvat, ali fali jedan igrač Zvezde koga su zaboravili!

 

- Rivalitet i tradicija Partizana i Vojvodine idu u prilog ovom meču, kao i činjenica da je ovo jedini tim kojeg Partizana još nije pobedio u Srbiji ove sezone - rekao je na početku izlaganja Marko Nikolić.

 

Najbitnije posle Derbija jeste da ta utakmica više ne postoji za igrače Partizana, Nikolić smiruje euforiju.

 

Printskrin: youtube/partizan.rs

Printskrin: youtube/partizan.rs

 

- To nije bilo finale, nije bilo pehara. Nismo blizu ni jednom od dva pehara i moramo da nastavimo u istom ritmu. Posvećeno i skromno. Samopouzdano. Sa verom u sebe, ali i da zadržimo glad  i da izgaramo za Partizan, na način koji meni i publici imponuje.

 

Zbog žutih kartona, Partizan će biti bez Evertona i Jevtovića, najverovatnije i Miletića. Nije ovo prvi put, a odgovor trenera je isti: Svi ostali imaju moje apsolutno poverenje.

VIŠE OD 10,15 HILJADA NAVIJAČA

 

- Uprava kluba je donela popularnu odluku i u dogovoru sa stručnim štabom. Očekujem veliku podršku sa svih tribina stadiona.

 

- Nije praznik, Uskrs, ni drugi praznik, nije ni radni dan. Ovog trenutka nema izgovora, da dođu u velikom broju. Ovo govorim zbog igrača. Oni su ti koji drugačlije doživaljavaju ambijent utakmice. Kada se igra pred 10,50 i više hiljada. Njima je potreban energetski impuls.

 

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

 

Nikolić naglašava da protiv Partizana u poslednjih 10 godina vrlo dobro igra Vojvodina. Ne ističe pojedince.

 

Malbašić igra u životnoj formi. Njega znam kao dete, dovodio sam ga u Rad. Tu je Meleg, Paločević, Trujić, Babić... Igrači sa izraženim kvalitetima.

NEMAM LUKSUZ DA PRIČAM O ZVEZDI

 

Jedno od samo nekoliko pitanje koje su novinari uputili Nikoliću, jeste koliko će trener crno-belih pratiti utakmicu Zvezde u Kruševcu u subotu od 19 časova.

 

- Nemam luksuz da pričam o njima. Već tri dana isključivo razmišljamo o Vojvodini. Pripremamo je na najbolji način. Isključivo me to zanima. Mi i dalje znamo da ovde ne zanima sve od nas. Da bismo došli u tu situaciju, moramo da pobeđujemo. bez niza, nama ne vredi nijedan druga utakmica, njen rezultat.

 

Zahvalio se Nikolić pitanju da još jednom prokomentariše izjavu "da mu je na vrhu jezika da kaže ko je najbolji klub u Srbiji", posle pobede u Večitom derbiju.

 

- To je ponovo pokušaj pogrešne interpretacije. Bio sam vrlo precizan tada. Ovo je poslednje o tom meču:

 

- Da mi je na vrh jezika da posle tri međusobna duela, ali da neću to da kažem zbog svojih igrača. Niko od nas nema pravo najboljimm, kada to nije. Na sreću postoji video zapis.

 

- Neće se narušiti odnos na mene i Bože (Miodraga Božovića prim.aut). Tačka.

 

U TRENDU: Reakcija iz Vojvodine na gostovanje u Beogradu

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lira....

    21. april 2017 | 15:21

    Napisao ti preključe Nikoliću...kod Vučelića...pustiti ljude da gledaju ovaj derbi besplatno....napuni stadion...ključna utakmica.Napred Partizan.

  • Lik

    21. april 2017 | 20:08

    Objavite komentar... zašto izbegavate? Pitam samo jedno pitanje el sad nije namešteno prvenstvo pa se nečemu nadate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA