Torcida na hrvatskom derbiju istakla parolu o Delijama: Posle toga je na Maksimiru nastala ludnica (VIDEO)

Navijači Hajduka iz Splita imali su razloga za zadovoljstvo posle derbija u Zagrebu, a jedna parola u kojoj su pomenuli navijače Zvezde se posebno isticala

  • 22

Navijači Hajduka iz Splita konačno su mogli da slave nakon hrvatskog derbija, pošto je njihov tim slavio na Maksimiru sa 2:0 i tako faktički udaljio Dinamo od osvajanja titule.

Erceg i Futač su golovima omogućili Hajduku da pobedi, za veliko slavlje Torcide. Mnogo navijača Hajduka došlo je u Zagreb, a bili su praćeni jakim policijskim snagama, a to su istakli i u jednom transparentu tokom meča, u kome nisu propustili i da pomenu Delije.

- Za Tovare krcet grad i nadrkana lica, a Delije po gradu slobodni ko ptica - pisalo je na transparentu Torcide, kojim su aludirali na to da su navijači Zvezde pre nekoliko nedelja u finalu ABA lige nesmetano šetali Zagrebom, a čak su se neki slikali i sa tri prsta na Trgu Bana Jelačića.

Ovo inače Torcidi nije prvi put da pominje Delije na Hajdukovim utakmicama. Slično je bilo i na Poljudu protiv Rijeke pre više od mesec dana, kada su Armadi skandirali ''Delije, Delije''.

Odmah posle isticanja parole, navijači Hajduka su zapalili veliki broj baklji i dimova, i počeli su da navijaju kao u transu. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BelgradeBoy

    22. april 2017 | 18:36

    Zagreb voli Delije... Da se jednom I lepi momci setaju kroz grad

  • Kiki

    22. april 2017 | 18:27

    Kompleksi isti kao kod komsija glodara.

  • ☆☆☆

    22. april 2017 | 18:27

    Pa pre par godina smo vas po Zagrebu jurili..Niko kao Delije ne sme da ide u neprinateljske gradove...Zagreb,Istambul...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA