Fiorentina i Inter odigrali najluđi meč sezone: 9 golova, promašen penal i uzaludan het-trik Ikardija (VIDEO)

Neverovatan meč odigran je na Artemio Frankiju, gde je na kraju Viola slavila sa 5:4

  • 1

Neverovatan meč odigran je u Firenci, gde je Fiorentina savladala Inter sa čak 5:4 u utakmici punoj preokreta! Bio je to jedan od najluđih mečeva u Seriji A ove sezone. Viola je na kraju stigla do pobede zahvaljujući neverovatnom periodu od 63. do 70. minuta, kada je postigla čak tri gola.

Po dva gola za Fiorentinu postigli su Vekino i Babakar, a jedan je dao Astori. Na drugoj strani je za Inter het-trik postigao Mauro Ikardi, ali je dva gola postigao u samoj završnici u 88. i 91. minutu i već je tada bilo kasno za preokret, pa je samo sa 5:2, ublažio poraz na 5:4.

Dobro je počelo za Fiorentinu, gde je Vekino u 23. minutu posle dobre akcije doveo u prednost svoju ekipu. Ipak, do poluvremena je Inter vodio sa 2:1, golovima Ikardija i Perišića.

Fiorentina je počela ofanzivnije u nastavku, a čak je u 52. minutu Bernadeski promašio penal u 52. minutu. Ipak, od 63. minuta je počeo ubitačni period od 7 minuta u kome su Astori, Vekino i Babakar postigli golove, a u 79. minutu je Babakar postigao još jedan gol.

Na kraju je Ikardi samo ublažio poraz sa dva sjajna gola. Pogledajte i najzanimljivije detalje utakmice.

Serija A, 33. kolo:

Subota:

Atalanta - Bolonja 3:2

(Konti 3, Freuler 14, Kaldara 75 - Destro, Di Frančesko 61)

Fiorentina - Inter 5:4

(Vekino 23, 64, Astori 63, Babakar 70, 79)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA