Jagodina je vodila, a onda je trener zamenio 6 standardnih igrača i izgubio od Brodarca!

Neobičan tok meča u srpskom fudbalu

  • 6

U Omladinskoj ligi Srbije zahuktava se šampionska trka, a meč Jagodina - Brodarac (2:4) imao je neverovatan tok.

Naime, trener Jagodine Bojan Obradović je pri vođstvu od 1:0 na poluvremenu rešio da zameni čak šestoricu standardnih igrača, uključujući i golmana, što je učinjeno sve do 56. minuta! Brodarac je u 50. minutu poveo sa 2:0 pogotkom Najdanovskog, a onda su se ređali golovi Kojića, Dražića (2) i Peličića za 4:2.

Tako je Brodarac održao prednost u odnosu na Crvenu zvezdu, a ulog je Liga šampiona mlađih kategorija, što donosi titula. Brodarac ima 62 boda, a Zvezda, koja je demolirala Mačvu sa 7:1, ima 59 bodova. Preostalo je još samo pet kola do kraja, pa predstoji žestoka borba za tron.

Do kraja, Brodarac će igrati protiv niškog Radničkog, Radničkog iz Valjeva, Lokomotive, Spartaka i Vojvodine, Zvezdini rivali su Spartak, Radnički Pirot, OFK Beograd, Partizan i Čukarički.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Simic

    24. april 2017 | 13:08

    Juce je vladao opsti haos u svlacionici. Predsednik kluba FK Jagodina je naredio svojim igracima da predaju mec i da pustaju golove. Igraci su se pobunili i poceli da skidaju dresove i onda je nastao haos. Lomljavina stakala od strane celnika FK Jagodine i igraci su bukvalno pod prisilom morali da nastave mec. Sramota ! Mladi igraci su pre svega jako demoralisani posle ovoga. Bruka

  • Srdjan

    24. april 2017 | 13:18

    I sada sta reci, sve je ovo normalno. Zato nam je i fudbal ovde gde je. Dovoljno je bilo samo sinoc gledati ,,El klasiko,, ponasanje publike gde su preovladavale porodice sa decom i videti da smo svetlosne godine udaljeni od istih.

  • Jagodinac

    24. april 2017 | 15:19

    Sramno ,ocigledno nekome smetaju uspesi tih momaka!!! Nemojte o Zvezdinom postenju !!A dva penala za Zvezdu protiv iste te Jgodine u 90,94 minutu u prvom kolu,pri rezultatu 0-1 za Jagodinu!! Nemoj zvezdo o postenju!!Napred Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA