Partizanu nije trebalo ni dva sata da odreaguje na Zvezdinu odluku o besplatnom ulazu

Da li će besplatni ulazi na Marakani i u Humskoj doneti više publike na stadionima večitih rivala

  • 9

Samo što je Zvezda objavila na svom sajtu da će do kraja sezone omogućiti svojim navijačima besplatan ulaz na stadion za preostale tri utakmice u prvenstvu koje igra na Marakani, usledio je i sličan potez Partizana.

I crno-beli žele da nagrade svoje navijače, pa će za utakmicu protiv Napretka, koja je na programu 30. aprila od 16 časova, otvoriti kapije stadiona u Humskoj.

>>> Svaki navijač Vojvodine dobio je ovaj letak o Zvezdi pred duel sa Partizanom: Navijački proglas o "puštanju na Marakani"! (FOTO)

Podsetimo, večiti rivali vode veliku borbu za titulu, pošto su izjednačeni na tabeli sa po 43 boda, a do kraja prvenstva ima još pet kola, pa očigledno i Zvezda i Partizan žele jaču podršku u završnici šampionata.

Partizan ponovo ima priliku da bar na dva sata bude ispred Zvezde, jer igra dva sata pre crveno-belih, čiji meč počinje od 18 časova na Marakani protiv Vojvodine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavenski Banjaluka

    27. april 2017 | 14:04

    Partizan mora dva sata ranije da igra,,,zato da bi sudija na zvezdinoj utakmici znao sta da radi

  • Sasa

    27. april 2017 | 13:06

    Copy sever paste jug od kad se igra fudbal to je tako bilo i ostalo

  • Lazar M

    27. april 2017 | 14:22

    Ganferi su i morali doneti takvu odluku posto bi igrali pred praznim tribinima usled nezadovoljstva njihovih navijaca zbog placene titule i totalne nemoci u zadnja 3 derbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA