≫ 

Trener Vojvodine: Da pustimo Zvezdu? Ma, dajte...

Novosađani se zainatili da pobede u Beogradu

  • 10

Između dva kup meča sa Partizanom, fudbalere Vojvodine očekuje još jedan "teškaš" srpskog fudbala - Crvena zvezda.

Meč u okviru 3. kola Superlige protiv crveno-belih iščekuje se sa velikom pažnjom, ne samo zbog tesne šampionske trke beogradskih rivala, već i zbog minulih dešavanja na prvenstvenom duelu Partizana i Vojvodine u Humskoj.

Tada je jedan od čelnika "lala" najavio da će Novosađani "pustiti Zvezdu" revoltiran zbog nedosuđenog penala za Vojvodinu na toj utakmici i od tada ne prestaju sumnje u regularnost meča koji sledi za vikend na "Marakani".

Ipak, iz tabora "Stare dame" srpskog fudbala odsečno i kategorično tvrde: Ma, kakvo puštanje, idemo na pobedu!

- Za te priče niti znam, niti ih pratim, niti me je to ikada interesovalo ni kao fudbalera, ni kao čoveka. U životu, mogu da garantujem samo za sebe, a znam da niko od mojih igrača i članova stručnog štaba nijednog trenutka neće imati nedoumicu po tom pitanju. Na svakoj utakmici ići ćemo na to da pokušamo da pobedimo - rekao je trener Voše Radoslav Batak koji je debitovao na klupi "lala" u prvoj utakmici polufinala Kupa sa Partizanom.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima, nema nikakvog razloga da igrači Vojvodine osećaju pritisak pred ovu, ali i pred bilo koju drugu utakmicu.

- Pred ovu utakmicu, igračima sam rekao, a pred svaku narednu ću im ponoviti – sav pritisak je na meni. Protiv Partizana mi je bila prva utakmica kao šefu stručnog štaba. Igrači ne treba da osećaju nikakav pritisak, već samo da imaju vere u sebe i pokažu ono što znaju i ono što se dogovorimo u svlačionici. Ni manje, ni više od toga.

O Zvezdi, Batak je rekao...

- Šta reći o ekipi Crvene zvezde, a da to već nije poznato javnosti? To je aktuelni šampion, ima vrhunskog trenera, odlične domaće i strane igrače i kvalitetni su na svim pozicijama. Što se nas tiče, ako budemo imali pristup kao na prošloj utakmici protiv Partizana, mislim da će doći i dobar rezultat. Želim da ponovimo disciplinu kao na prošlom meču – kaže Batak.

Novinare je interesovalo i da li postoji neka utakmica protiv Crvene zvezde koju pamti još iz svojih igračkih dana.

- Pamtim utakmicu u Beogradu, kada je rezultat bio 2:2, a baš je sadašnji član u našem stručnom štabu Milan Belić dao jedan gol na tom meču. Crvena zvezda je tad imala ozbiljnu ekipu koja je igrala Evropu, u kojoj su bili poznata imena kao što su Lerinc, Aćimović, Pjanović, Vidić itd. – rekao je Batak.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine zakazana je za nedelju na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    28. april 2017 | 13:44

    Hahahahaha.Batacicu mozda ti nisu rekli ali to smo odavno zatvorili.Vec odavno su dobili novce.

  • MKM

    28. april 2017 | 15:07

    Mozda zvezda ne bi ni imala dugove kad ne bi morala da placa vosi cuki za kojekakve prelaze i sklanjanje po terenu

  • Звездa €^®®¥¥£©

    28. april 2017 | 13:48

    Држите се ви купа, тамо вам је шанса. Наравно, ако вас не покраду на лавору.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA