Delegacija KSS posetila dečije odeljenje Instituta za onkologiju! (FOTO)

U razgovoru koji je trajao više od sat vremena otvoreno se razgovaralo o bolesti, uslovima lečenja, ali i o drugim, pre svega sportskim temama. Sticajem okolnosti, jedan od pacijenata je bio aktivni košarkaš, što je posetu dodatno učinilo posebnm

  • 0

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević i koordinator regiona KSS Boško Adžić posetili su decu i roditelje na pedijatrijskom odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

 

Predstavnici KSS su bili gosti udruženja „Uvek sa decom“. Tom prilikom upoznali su se sa bolničkim uslovima lečenja i boravka obolele dece i uverili se u veoma dobre uslove koji značajno olakšavaju iuzetno tešku situaciju u kojoj se nalaze i deca i roditelji.

 

Ono što je posebno bitno jeste izuzetno pozitivna energija i atmosfera koja vlada među decom i roditeljima, kao i kod medicinskog osoblja i predstavnika udruženja.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA