≫ 

Jedan od najvećih kladioničarskih dobitaka: Pogodio je 17 utakmica i postao tema dana u svojoj zemlji!

Ovaj srećnik dolazi iz Kenije

  • 1

Sportska prognoza se dobro "primila" i na afričkom kontinentu gde je nedavno zabeležen jedan od najvećih dobitaka od kada postoje igre na sreću na Crnom kontinentu.

U Keniji, vest dana je bio pogodak vredan 1,7 miliona evra koji je uspeo da osvoji neimenovani srećnik tako što je tačno prognozirao ishode svih 17 utakmica iz ponude kladionice "SportPesa".

Njemu će novac biti dodeljen na svečanosti u Najrobiju, kao i svakom dobitniku različitih nagrada koje organizuje ova kladionica.

Gospodin Ronald Karauri, jedan od čelnika kladionice, pozvao je novopečenog milionera da mu čestita i to je zabeleženo kamerom.

- Odmah se vraćam kući! - čulo se sa druge strane oduševljenje dobitnika koji je sa prijateljem, sa kojim se kladio, otputovao, a vest o dobitku ga zatekla van doma.

Njegovoj sreći nije bilo kraja.

Inače, sportsko klađenje postalo je vrlo popularno poslednjih godina u Keniji gde su vlasti uvele porez od čak 50 posto na dobit svih firmi koje se bave ovom delatnošću.

"SportPesa" je inače jedan od glavnih sponzora Premijerligaša Hala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 027Connection

    2. maj 2017 | 13:49

    Sad ce da kupi ceo komsiluk....mozda i svoj deo grada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA