Sponzorstvo od milion dolara u esportu: U Španiji se spremaju za potpunu dominaciju (VIDEO)

Drugi najveći distributer mobilnih telefona na planeti na ovaj način pokazuje spremnost u veća ulaganja u esport

  • 0
Printskrin: Youtube/  eSports Vodafone Printskrin: Youtube/eSports Vodafone

Kompanija "Vodafone" obnovila je ugovor sa "G2 Esports", koji je obavezuje na sponzorstvo od oko milion dolara.

Saradnja je prošle godine ozvaničena za tržište Španije, gde je i formiran tim G2.Vodafone LoL. Po novom dvogodišnjem ugovoru organizaciji sleduje po 500.000 dolara svake godine, pa će biti i većeg ulaganja u španski CS:GO tim, koji će nastupati pod G2.Vodafone imenom.

- Sa najnovijim ugovorom, uspeli smo da još više ojačamo našu vezu sa kompanijom Vodafone. G2 kao organizacija je izuzetno posvećena esportu, i izuzetno nam je drago da imamo tako jako partnerstvo, i nekog ko razume i hoće da nam pomogne da ostvarimo sve naše ciljeve u profesionalnom gejmingu - izjavio je vlasnik G2, Carlos “ocelote” Rodriguez.

Drugi najveći distributer mobilnih telefona na planeti na ovaj način pokazuje spremnost u veća ulaganja u esport od konkurencije AT&T, Verizon i T-Mobile, koji su u gaming svet ušli ranije.

- Ovim smo potvrdili našu posvećenost priznavanju esporta kao sportskog fenomena, i zabave za nove generacije. Želimo da nastavimo da pružamo podršku organizacijama i timovima, kako bi oni uspeli da nastave da pružaju što bolje rezultate, na domaćoj i internacionalnoj sceni - rekla je direktorka marketinga i komunikacija, Kristina Barbosa, a prenosi "esportsvesti", koje podsećaju i na sponzorstva koje je ove godine Astralis sklopio sa "Audijem" vredan oko 750.000 dolara, dok je SK gaming potpisao šestocifreno sponzorstvo sa kompanijom "Visa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA