≫ 

Sa klupe dotrčao, pa udario glavom i pesnicom igrača Ekonomca dok je slavio gol: Ovakva sramota se ne pamti u Srbiji! (VIDEO)

Incident se dogodio na derbiju Futsal lige Srbije

  • 3

Ekonomac je na pragu osvajanju devete titule šampiona Futsal lige Srbije. Kragujevačka ekipa savladala je na Banjici treći put u sezoni Euro Motus rezultatom 3:2.

Na vrlo uzbudljivu utakmicu senku je bacio Marko Tepavčević, igrač Euro Motusa, izazvaši ozbiljan incident napadom na igrača Ekonomca, Ukrajinca Valjenka.

Posle kontre je Valjenko duplirao vođstvo u 29. minutu nakon uspešne kontre, a kada je proslavljao pogodak, prišao mu je Tepavčević sa klupe za rezervne igrače, i mučki ga udario najpre glavom, pa pesnicom u predelu vrata.

Ukrajinac je pao, a kad je shvatio šta se desilo, iz besa je hteo da se obračuna sa protivnikom, koji je momentalno dobio crveni karton.

S obzirom da je Tepavčević salu morao da napusti preko tribina, okupljeni navijači su hteli da ga napadnu, pa je na kraju morala da reaguje policija i da predstavnici klubovi smiruju tenzije.

Međutim, prema onome što ističu iz Ekonomca, to nije bio jedini incident na Banjici. Napadnut je i Slobodan Janjić, strelac odlučujućeg gola, i to od stane kapitena Euro Motusa, Igora Šoša.

"Senku na celokupan fantastičan dogadjaj i pravi futsal spektakl koji je gledala cela futsal Srbija i okruženje bacili su Tepavčević tokom utakmice pomenutim vandalskim činom i posebno kapiten domaćih Igor Šošo, koji je nakon utakmice ispred svlačionica divljački udario Janjića u predelu glave, pa su organi reda intervenisali i zaštitili našeg igrača, što samo dokazuje da nisu dorasli ovako velikom meču i nivou i renomeu odnosa ova dva kluba, te srećom i prisebnošću ostalih aktera više incidenata nije bilo. Naš klub će sa svoje strane tražiti odgovarajuće sankcije za ova dva postupka, podneti odgovarajuće prijave, jer se ovi postupci moraju drastično kazniti. Sada ostaje i nadležnim organima Saveza da ove poteze kazne u skladu sa odgovarajućim disciplinskim merama i u cilju zaštite ovog sporta kojim se svi bavimo," poručili su iz Ekonomca.

Incident sa utakmice videćete na tačno 1.25.00 priloženog snimka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delija

    3. maj 2017 | 10:29

    Zabraniti mu bavljenje sportom i prilaz sportskim objektima u narednih 100 godina

  • branko

    3. maj 2017 | 13:14

    Ugasiti celu ekipu.

  • kum

    3. maj 2017 | 13:23

    tuziti ga redovnom sudu zbog nasilja pa neka se tamo u zatvoru pokaze kad ga nag... sram ga bilo,VUCIBATINA i beogradsko deriste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA