Navijači polupali grad: Fejenord doživeo šamarčinu kad je trebalo da uzme titulu nakon 18 godina, poslednje kolo odlučuje! (VIDEO)

Bilo je demoliranja grada i sukoba sa policijom

  • 5

Holandsko prvenstvo imaće žestok rasplet, jer će tek poslednje kolo odlučiti pobednika, a Fejenord je prokockao prvu priliku za trofej.

Na gostovanju Ekscelzioru u pretposlednjem kolu, Fejenord je izgubio sa čak 3:0, pa sad ima samo bod više od Ajaksa, koji je deklasirao G. A. Iglse sa s 4:0.

U poslednjem kolu, Fejenord  će biti pod pritiskom jer stiže Herakles koji je vezao dve pobede i potpuno je rasterećen, Ajaks vreba priliku protiv Viljema II.

Fejenord je bez titule punih 18 godina, a oko 50.000 navijača se okupilo na svom stadionu gde se preko video bima gledao važan meč i sve je bilo spremno za šampionsko slavlje.

Frustracija je pokuljala čim su navijači izašli sa stadiona, huligani su se sukobili sa policijom, jer nije mogla da se preboli crna serija iz drugog poluvremena, primljena su tri gola za devet minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    8. maj 2017 | 09:12

    Opet ce reci da su nerede pravili Srbi :) Putuj Evropo

  • Dzoni

    8. maj 2017 | 09:52

    Prodali utakmicu, lagano na svom terenu i svojim navijacima uzimaju titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA