≫ 

Za sada ostaje na Bernabeu: Morata odbio neverovatnu ponudu od 175 miliona evra!

Napadač Reala dobio je neverovatnu ponudu iz Kine, ali je odbio da se preseli na ''Daleki istok''

  • 1

Napadač Real Madrida, Alvaro Morata, dobio je neverovatno bogatu ponudu iz Kine od jednog Superligaša, ali je pokazao da ipak nije sve u novcu. Španski 24-godišnji reprezentativac je na stolu imao ponudu vrednu 35 miliona evra godišnje i petogodišnji ugovor po kome bi dobio 175 miliona evra, ali je odbio ponudu koju je spremila jedna biznis grupa iz najmnogoljudnije zemlje sveta, prenosi Marka.

>>> BARSINE TRANSFER BOMBE: Kutinjo rekao ''da'', krenula ofanziva na bivšu zvezdu Reala!

>>> Najveći transfer ikada u fudbalu: Kilijan Mbape rekao ''da'' Realu!

Morata se posle odičnih igara u Juventusu prethodnog leta vratio u svoj matični klub Real, ali tu se nije preterano naigrao u konkurenciji Ronalda, Benzeme i Bejla, iako je i sa limitiranom minutažom postigao 20 golova u sezoni.

Španac želi da ponovo sarađuje sa Antoniom Konteom, pošto je za njega zainteresovan Čelsi, koji će po svemu sudeći ostati bez Dijega Košte. Za razliku od Morate, Košti se dopada kineski novac i želi da nastavi karijeru u Kini, gde bi postao najplaćeniji igrač sveta sa 40 miliona evra.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA