Stefan Jović dobio je zlata vredan savet za povredu od bivšeg igrača Partizana: Tada sam presekao i otišao u Minhen

- Nisam imao više šta da izgubim. Morao sam malo i da rizikujem. Ali, sve je ispalo kako treba i sada sam ponovo na terenu - poručio je Zvezdin plejmejker

  • 1

Period u kom je imao ozbiljan problem sa leđima je iza Stefana Jovića.

Košarkaš Crvene zvezde je zbog povrede propuštao neke od najvažnijih utakmica u sezoni na izmaku, pogotovo u Evroligi, a mnogi su se zabrinuli kako će se sve to odraziti na njegov nastup na Evropskom prvenstvu u septembru.

Stvar se više nije prepuštala slučaju, pa je Jović tretiran u klinici u Minhenu, na kojoj se leče i fudbalski reprezentativci Nemačke, a doktori su povezani sa košarkaškim klubom Bajern.

Zvezdin plejmejker nije bio u mogućnosti da pošteno porazgovara sa trenerom Bavaraca, odnosno selektorom Srbije, Aleksandrom Đorđevićem, jer kako kaže, uspeli su samo na kratko da se vide u Minhenu.

- Svi doktori, ovde i u Minhenu, slažu se da se moj problem rešava konstantnim vežbama. Ključno je da dođem ranije na trening, uradim specijalne vežbe i aktiviram te mišiće, kako bi oni bili sposobni da izdrže napor. Ali ja sam do sada konstantno bio po bolovima i oni mi nisu dozvoljavali da vežbam. To smo sada rešili i bez ikakvih tegoba radim te vežbe i normalno funkcionišem. Za sada je sve super i verujem da više neću imati probleme, dok se pridržavam tog režima rada - rekao je "Žurnalu" Jović.

On je istakao da je definitivno presekao da ode u Minhen posle konsultacija sa Vladimirom Lučićem, koji je takođe imao problema sa leđima.

- On mi je tada rekao, da od kada je došao u Bajern, nije propustio niti jedan trening, ni meč. I da, od kada sprovodi tu terapiju, leđa su mu super. Nakon toga i ja sam definitvno presekao. Nisam imao više šta da izgubim. Morao sam malo i da rizikujem. Ali, sve je ispalo kako treba i sada sam ponovo na terenu - rekao je Stefan Jović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    12. maj 2017 | 09:31

    Ako se Jović proda nekom klubu u Evropi znaci nema povrede neće niko da kupi polomljenog igrača videćemo za 2 meseca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA