≫ 

Niko nije očekivao ovog sudiju na meču Radnički - Partizan, a Delije će poludeti kada vide ko sudi u Ivanjici (VIDEO)

Sudijska komisija FSS odredila arbitre za pretposlednje kolo plej-ofa Superlige

  • 22

FSS je odredio sudije za pretposlednje kolo plej-ofa. Navijače Zvezde i Partizana najviše je interesovalo ko će deliti pravdu u Nišu i u Ivanjici, a sada su otklonjene sve dileme.

Na Čairu će glavni arbitar biti Zoran Široki, kome će pomagati Dejan Petrović i Marjan Janković, dok će četvrti sudija biti Vlado Glođović.

Široki je do sada sudio na tri utakmice crno-belih i na sve tri su pobedili.  Zanimljivo je da do sada nije sudio Crvenoj zvezdi. Na utakmici protov Voždovca, u kojoj je Partizan u martu, na kojoj je klub iz Humske slavio sa 4:0 dodelio je penal za crno-bele i isključio je fudbalera Voždovca tom prilikom.

Ovo je za mnoge iznenađenje, jer se po kuloarima pominjalo da će na Čairu suditi Bojan Nikolić ili Milorad Mažić.

Duel između Javora i Zvezde sudiće Danilo Grujić, arbitar na koga su crveno-beli osuli drvlje i kamenje posle večitog derbija, smatrajući da nije isključio Leonarda zbog udaranja Frimponga početkom drugog poluvremena.

Njegovi pomoćnici biće Oliver Petrović i Miodrag Zdravković, a četvrti sudija Milan Ilić.

Obe utakmice na programu su u sredu od 19.00!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BWA

    15. maj 2017 | 14:35

    Гробари,браћо, Хоће да нас покраду и да нам отму титулу у Нишу! Ако нас не буде 10 000 ништа боље не можемо ни да очекујемо. Ако си Гробар и наш навијач а ниси у Нишу онда и ниси наш, јер не постоји изговор и не постоји разлог да не будеш тамо! За карте и превоз не брини, све је обезбеђено. Имали смо Љубљану , имали смо Крушевац,сада имамо Ниш. Бићемо брутално покрадени ако не напунимо стадион! СВИ У НИШ!!! ЗА ПОБЕДУ,ЗА МИРАН САН,ЗА ТИТУЛУ, ЗА ПАРТИЗАН!!!

  • Keza

    15. maj 2017 | 15:16

    Siroki je sudija koji je prijavio Nikolica glavnom da ga iskljuci. Jedan deo svog posla je zavrsio a u sredu ide po ostatak.

  • opozicija

    15. maj 2017 | 15:41

    Sve ovo potvrdjuje tezu da Zvezdu i Partizan treba odmah prebaciti u cetvrtu ligu...Da vidimo od cega ce razni Terzici i Vazure da kradu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA