≫ 

Kirjos odustao od Rima: Đokoviću se sklonio sa puta igrač koji ga je dva puta pobedio ove godine!

Australijskog tenisera muči problem sa kukom

  • 10
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Nik Kirjos odustao je od učešća na Mastersu u Rimu zbog povrede kuka.

Kirjos je trebalo da odigra svoj prvi meč protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, ali je umesto njega pozvani "laki luzer" Aleksandr Dolgopolov.

Prošle nedelje je Australijanac ostvario dve pobede u Madridu, pre nego što ga je eliminisao, ispostaviće se, novi šampion Rafael Nadal.

- Mogu da serviram, ali ne i da se krećem dobro - rekao je teniser, koji je nedavno propustio turnir u Eštorilu zbog toga što je morao da prisustvuje sahrani svog dede.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M2

    16. maj 2017 | 17:17

    Ljudi pa to je život. Koliko uzbrdica toliko nizbrdica. Novak je očigledno na nizbrdici kojoj jednom mora doći kraj. Pogledajte karijeru R.Federera, jednog od najtrofejnijih tenisera svih vremena. Pogledajte Nadala. E pa u njihovom društvu je Novak najbolji sportista Srbije ikada.

  • Pravednik

    16. maj 2017 | 16:45

    Sto se bre neko od vas "analiticara" ne ponudi da mu bude trener kad tako sve znate? Cime pametujete, vrv to radite na osnovu ogromnog teniskog iskustva i uspeha.

  • Dejan Bajić

    16. maj 2017 | 15:45

    Novaku nije problem konkurencija, već spanski manipulator -sektas,sto se pre oslobodi njega,sam,ili uz pomoc iskusnog duhovnika, to bolje za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA