Siti obezbedio Ligu šampiona, Aleksis Sančez sačuvao Arsenalovu nadu za TOP 4! (VIDEO)

Gledaćemo žestoku borbu za poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona u poslednjem kolu Premijer lige

  • 0
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mančester Siti i Arsenal su opravdali ulogu favorita u svojim zaostalim utakmicama i osvojili su po tri boda pred plslednje kolo u kojem se žestoko bore za Ligu šampiona.

Siti je slavio protiv Vest Bromvič Albiona sa 3:1, golovima Gabrijel Žesusa u 27, Kevina De Brujnea u 29, i Jaje Turea u 57. minutu, dok je utešni gol za VBA dao Hal Robson-Kanu u 87. minutu.

Ovim je Siti faktički obezbedio Ligu šampiona, čak i u slučaju poraza u poslednjem kolu i pobedama konkurenata, jer ima mnogo bolju gol razliku i morao bi tim Pepa Gvardiole ubedljivo da izgubi, a sa druge strane Liverpul i Arsenal da pobede sa nekoliko golova prednosti.

All Goals & Highlights HD - Manchester City 3-1... by Nyoko-

Arsenal je slomio davno prežaljeni Sanderlend tek u drugom poluvremenu preko Aleksisa Sančeza, koji je bio dvostruki strelac. Najbolji igrač Tobdžija pogodio je u 72. i 81. minutu i tako održao nadu navijača sa Emirejtsa da će naredne sezone gledati Ligu šampiona.

All Goals & highlights HD - 2-0 Arsenal VS... by Keiko--1

Ipak, Arsenal je u veoma nepovoljnoj poziciji, jer zavisi od rezultata Sitija i pre svega Liverpula. Siti ima tri boda više, a Liverpul bod više od ekipe Arsena Vengera.

Siti u poslednjem kolu gostuje Votfordu, Liverpul dočekuje Midlzbro, koji je već u Čempionšipu, a Arsenal dočekuje Everton.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Arsenal - Sanderlend 2:0

(Sančez 72, 81)

Mančester Siti - VBA 3:1

(Gabriel Žesus 27, De Brujne 29, Ture 57 - Robson-Kanu 87)

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA