≫ 

Mančesterova nova teška glupost: Prodali igrača za dva miliona, sad ga vraćaju za 25?!

"Slučaj Pogba" nije opametio lidere "đavola"

  • 0

Navijači Mančester junajteda nikad neće zaboraviti gaf klupskih čelnika da puste Pola Pogbu, a onda ga vrate za sumu od 100 miliona evra, što je jedan od najvećih transfera ikada viđenih u svetu fudbala, ali se sa poslovne strane posmatra i kao apsolutni poraz slavnog engleskog kluba.

Ovih dana se, izgleda, dešava nešto veoma slično tome.

Naime, Junajted je, pišu Englezi, dogovorio transfer defanzivca Barnlija Majkla Kina (24) i to ne bi bila naročito bitna vest da ovaj igrač pre samo dve godine nije najuren sa "Old Traforda" gde nije dobio pravu šansu kod Luja Van Gala.

Holanđanin ga je poslao na pozajmicu u Barnli, koji ga je potom otkupio za dva miliona funti, a ovaj je u međuvremenu postao jedan od najboljih odbrambenih igrača Premijer lige i kao takav, ponovo je zainteresovao klub za koji navija od malena i u kojem je proveo kompletan juniorski staž.

Kao i u slučaju Pogbe, Junajted će sada morati da plati na svojoj gluposti, ovoga puta daleko manje, 25 miliona funti, što je cena na koju je donekle i sam izuticao klauzulom popusta od 25 posto u slučaju da poželi da ga vrati, što se sada, izgleda, i dešava.

Kin je takođe "zagrejan" za povratak u staro jato i za očekivati je da bude prvi u nizu novih imena koja će se ovog leta doseliti na "Old Traford", a pominju se Grizman, Lukaku...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA