≫ 

LALATOVIĆ PORUČUJE: Mnogi su se plašili Čuke i mene! Ali, videćemo se i sledeće sezone i vratićemo im s kamatom!

Trener Brđana još jednom se osvrnuo na to što njegom klub nije igrao plej-of

  • 9

Da je plej-of Superlige Srbije donekle oštećen neigranjem Čukaričkog u njemu, govori i podatak da su Brđani u Novom Pazaru ostvarili devetu pobedu zaredom u gostima.

Tačnije, sve utakmice na strani ove polusezone su dobili.

Najzaslužniji za to svakako je trener tima sa Banovog Brda Nenad Lalatović koji je na polusezoni preuzeo Čuku.

- Mislim da to nisu uspeli ni Crvena zvezda i Partizan. Sve zasluge igračima još jednom su pokazali da im je mesto bilo u plej-ofu, a ne u plej-autu. Nažalost ništa nismo mogli da promenimo u tom poslednjem kolu regularnog dela kad smo pobedili Voždovac, ali zbog poraza Radničkog od Javora smo ispali. Očigledno smo mnogima bili strah za tu Evropu. Mnogi su se plašili Čukaričkog i Lalatovića i onda su rekli da mi budemo u plej autu da mnoge ne ugrozimo - rekao je Lalatović i poručio:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Jednostavno, videćemo se mi i sledeće sezone, znamo sve šta i kako i vratićemo im, nekima i sa kamatom. Još jednom apsolutno čestitam mojim igračima na ovoj polusezoni. U poslednja dva kola na strani dali smo devet golova, pokazali efikasnost. Prilagodili su se na mene.

Osvrnuo se Lalatović i na meč protiv Novog Pazara koji su njegovi momci dobili rezultatom 5:0.

- Mi smo igrali pošteno, žao mi je što je domaćin ispao. Pred ovu utakmicu sam rekao da će mi biti žao ako ispadnu, kao i da Novi Pazar ima sve moje simpatije, pa su mnogi mislili da govorim i ovako i onako. Ja govorim ono što mislim što i osećam. Ja bih voleo da imam na Banovom brdu navijače kao što ima Pazar, takvu podršku i siguran sam da bi uvek bili u gornjem delu tabele, a nadam se da ćemo i biti u sledećoj sezoni. Igrati pred pet- šest hiljada ljudi koji tako bodre i vole svoj klub veliko je zadovoljstvo i za trenera i za igrače - jasan je bio Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    18. maj 2017 | 10:44

    Mnogo dobar trener , za godinu dana promenio pet klubova ...

  • Hahaha

    18. maj 2017 | 10:36

    Cuti sram te bilo!Trener sa najvecim brojem namestenih utakmica.Vrlo brzo ces leteti i iz Cuke prdnjavo od trenera!

  • П.ф.к c.g

    18. maj 2017 | 12:23

    Овај ће имати живописнију карјеру од муриња и гвардиоле заједно!! Још десетак егзотичних клубова из нижих рангова,и фантазија ;) Челарево је идеално за крај ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA