Ovo više nije sreća, ovo režira onaj odozgo: Teodosić očajan posle novog poraza od Olimpijakosa

Srpski košarkaš duboko razočaran ishodom polufinala Evrolige

  • 5

Sprski plejmejker Miloš Teodosić na svojoj koži je osetio još jedan bolan epilog meča sa Olimpijakosom na završnom turniru Evrolige.

Još jedan poraz...

Sa 23 poena Teodosić je bio najbolji akter meča, ali će se jedino pamtiti njegov promašaj šest sekundi pre kraja, za preokret i vođstvo, možda i pobedu.

- Mislim da smo igrali veoma dobro u većem delu utakmice, na trenutke sjajno, ali, iskreno, ne znam šta da kažem o novom porazu od Olimpijakosa... - bili su prvi utisci Teodosića posle još jednog neuspeha u duelu sa grčkim timom.

- Borili smo se 40 minuta, nismo izgubili od nekog trećerazrednog tima, izgubili smo od Olimpijakosa, od ozbiljnog tima. Ok, ovo je već treći ili četvrti put da nas pobede na fajnal-foru, ali, znate, oni su sjajna ekipa. Uspeli su da se vrate, nikad ne odustaju. To je tim koji nikad ne odustaje i moramo im čestitati na tome. Naravno da smo tužni, ali sam i ponosan na moje saigrače za sve što su prikazali ove sezone, čak i na ovoj utakmici.

Teodosić više ni sam ne može da objasni poraze od Olimpijakosa.

- Možda nismo imali sreće, ali možda više u pitanju nije sreća, možda je neko odozgo odgovoran za ovo, nisam siguran šta je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    19. maj 2017 | 23:48

    Pa to je kad hoces da se junacish a ne igras za ekipu

  • Tugomir Uskokovic

    20. maj 2017 | 00:24

    Sta bre onaj odozgo ? On ti je kriv sto si promasio trojku ? Spanulis vas je oducio od kosarke...navijao sam za tebe, ali rodjače, delujes potpuno odsutno...spremite se bolje iduce godine...

  • sasa

    20. maj 2017 | 07:48

    Sefe, a kad bi ti ubo' dve trojke nekad u zavrsnici, mozda bi kraj bio drugaciji...pusti te odozgo, kosarka se igra dole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA