≫ 

Troicki šifrovanim izrazom na albanskom čestitao Novaku 30. rođendan (VIDEO)

Novaku su jubilarni 30. rođendan čestitale brojne kolege sa tura, bilo je tu i velikih rivala, ali je posebno upečatljiva čestitka saigrača iz Dejvis kup reprezentacije

  • 3
Printskrin: Youtube/ATPWorldTour Printskrin: Youtube/ATPWorldTour

ATP je priredio lepo iznenađenje Novaku Đokoviću, zajedničkom video čestitkom za 30. rođendan u režiji najboljih tenisera sveta.

Uz prijatelja Viktora Troickog koji je poslao video poruku, tu su Endi Mari, Stan Vavrinka, Grigor Dimitrov, Rafael Nadal, Bob i Majk Brajan, Marin Čilić, a nije bilo Rodžera Federera.

Poruka Troickog bila je delimično ''šifrovana'', jer ga je nazvao ''Ćivša'', što je albanska, pomalo i vulgarna reč koja se koristi kod psovki.

- Dragi moj Ćivša, srećan ti jubilarni 20. rođendan, da si mi živ i zdrav i srećan i da u ovoj godini dobijete novog člana porodice, što će ti biti najlepši poklon - rekao je Troicki.

Očigledno je u pitanju interna šala među srpskim teniserima, koji su saigrači u Dejvis kupu, ali i veliki prijatelji iz detinjstva. Tako je Vitkor neformalne izraze iskoristio i za originalnu čestitku, a kada bi se slobodno prevela ta reč sa albanskog, mogla bi da znači šmeker.

Što se tiče izostanka Federera, za to verovatno postoje objektivni razlozi, pošto su poruke snimane tokom turnira, a Federer trenutno pauzira.

Grigor (26) je poručio da veruje da Nole oseća veći teret jer se i sam bliži 30. rođendanu, dok su braća Brajan "naručila" Novaku bezglutensku tortu. Rafa je poželeo Noletu uspešnu sezonu, a Endi da uživa u svakom trenutku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lili

    22. maj 2017 | 16:30

    SREĆAN RODJENDAN,KRALJU!DA BUDEŠ ZDRAV I SREĆAN SA SVIMA KOJI TI ZNAČE U ŽIVOTU!I OSTANI TAKAV KAKAV SI...DOBAR ČOVEK!!!

  • Ivanjica

    22. maj 2017 | 22:29

    Sve što poželiš da vidiš, osetiš i okusiš, da te ljubav, zdravlje i sreća večno prate, da ti Bog podari sve što nemaš a želiš, i sačuva sve što imaš a voliš!

  • Maka

    23. maj 2017 | 05:35

    Jel ovaj momak uredu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA