≫ 

Kakav preokret u izjavama Đurovskog o Partizanu: Da li je moguće da je ovo izjavio isti čovek samo 20 sati kasnije? (VIDEO)

Trener Zvezde nakon čestitanja crno-belima objasnio da je to zapravo uradio iz kurtoazije

  • 64

Šef stručnog štaba Crvene zvezda Boško Đurovski otpočeo je pripremu ekipe za finale Kupa Srbije, a dan nakon što su crveno-beli i definitivno ostali bez titule, koja je otišla u ruke Partizana, zaoštrila se retorika na Markani prema večitom rivalu.

Đurovski je nakon utakmice čestitao Partizanu i rekao je da su zasluženo osvojili titulu. Međutim, sada je ''okrenuo ploču''.

>>> Zvezdina ”čestitka” Partizanu za 27. titulu: Niko nije bio tako dominantan kao Slaviša Kokeza!

>>> Novo lice na Marakani: Ispao u treću ligu, pa došao na trening Zvezde (FOTO)

- Čestitao sam im iz kurtoazije i formalnosti, ali svi znaju kako su oni došli do titule - rekao je Đurovski nakon treninga, a preneo zvanični sajt Zvezde.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Vučić prokomentarisao Partizanovu 27. titulu: Sada kažu nadmudrili smo državu!

On takođe ističe da je zadovoljan igrama ekipe u poslednjih nekoliko mečeva i veruje u osvajanje Kupa.

- Zadovoljan sam kako ekipa napreduje i igra u poslednjim mečevima. U tri prvenstvana duela imamo gol razliku 11:1. Pritom je velika većina tih golova postignuta posle uigranih akcija. Imamo raznovrsnost u igri. Recimo, golove protiv Javora smo postizali posle prekida koji su usledili posle dobrih akcija.

- Možemo i na taj način da dođemo u situaciju da postignemo te golove. Ipak, protiv Radničkog se videlo da igramo dobro, da je tečna igra i svaki gol je pao posle lepe akcije - naglašava Zvezdin trener.

Utakmicu protiv Radničkog propustio je Gelor Kanga, koji je bio kažnjen zbog kršenja discipline, ali Đurovski ističe da računa na njega za finale Kupa.

- Kanga je kažnjen jer je povredio klupsku disciplinu. Zvezda je kolektiv iznad svih. Ipak, to je za nama i situacija je rešena. Računam na Kangu za predstojeće finale Kupa - zaključio je Đurovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    22. maj 2017 | 17:07

    Došli do titule, tako što smo zvezdu razbili na svakom derbiju.

  • Kalina

    22. maj 2017 | 17:08

    Aaaaa.. jesam zvezdas. al cutite molim vas sve vise sebe zakopavate... kakve su ovo izjave covece... pa vi niste ni za seosku ligu da vodite.. . sram vas bilo..

  • Bube

    22. maj 2017 | 17:39

    Kanga nemoj da sedis na loptu,ima da je izjajis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA