Vermezović: Povrede Lazara i Lovrea nisu ozbiljne, šteta zbog primljenog gola

Trener crno-belih je zadovoljan zbog ubedljive pobede na Malti, ali i zbog njegove stručne analize rivala, pošto su majstorski iskorišćene rupe Maltežana u skok igri

  • 0

Trener Partizana Vladimir Vermezović bio je zadovoljan posle večerašnje ubedljive pobede na Malti, ali je upozorio da nema opuštanja pred revanš sledeće nedelje u Beogradu. Ono što je najbitnije za navijače crno-belih je da nije plaćen skup ceh ubedljivom trijumfu, jer povrede Lazara Markovića i Gorana Lovrea nisu ozbiljnije prirode.

- Marković je mlad, nadam se da nije teška povreda i očekujem da sve bude u redu. Lovre se i pre meča žalio na povredu primicača, odlučili smo da igra, ali se tokom meča povreda pogoršala. Verujem ipak da nije ništa ozbiljno - objasnio je Vermezović.

Strateg crno-belih nije krio zadovoljstvo zbog visoke pobede, ali mu se ne sviđa što je ekipa primila gol...

- Zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Ozbiljno smo pristupili utakmici, ništa nismo prepustili slučaju, a jedino je šteta zbog primljenog gola. Međutim, nema opuštanja, čeka nas 90 minuta revanša u Beogradu, a onda slede ozbiljnije stvari -izjavio je Vermezović po završetku meča.

Trener crno-belih naveo je da su njegovi igrači umešno kaznili greške protivnika, a da je rani pogodak Nemanje Tomića doneo sigurnost ekipi.

- Znali smo da su oni slabiji u odbrani i u prekidima. Dobro smo pripremili utakmicu i analizirali rivala, pa smo stvorili još dosta lepih šansi. Žao mi je što još koji put nismo zatresli mrežu - rekao je Vermezović.

Igrači Partizana napustili su u tišini svlačionicu i bilo je evidentno da ih je potresla vest o smrti majke golmana Vladimira Stojkovića, koji je tragičnu vest saznao po završetku utakmice.  Ekipa Partizana vraća se večeras čarter letom u Beograd.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA