≫ 

Zvezda pred finale Kupa potpisala ugovor za jedno od najvažnijih sponzorstava!

Crvena zvezde i Telekom produžili saradnju na godinu dana

  • 5
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Šestogodišnja saradnja između Crvene zvezde i Telekoma biće nastavljena na još godinu dana, a ugovor su u prostorijama kluba potpisali Predrag Ćulibrk, generalni direktor kompanije Telekom Srbija i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

>>> Đurovski se preznojio pred Nikolićem: Nevešto je izbegao da objasni zašto je čestitao Partizanu, pa promenio mišljenje (VIDEO)

Novim ugovorom je, kako je napisano na zvnaičnom sajtu, predviđena još čvršća saradnja Zvezde i Telekoma.

- Telekom Srbija je pravi partner srpskom sportu, i veoma društveno odgovorna kompanija. Verujemo da će ugovor doprineti još boljim poslovnim rezultatima Telekoma, dok će Crvenoj zvezdi pomoći da nastavi sa finansijskom stabilizacijom kluba i ostvarivanju što boljih sportskih rezultata.

- Današnji potpis ugovora je dokaz da je i kompanija Telekom Srbija zadovoljna dosadašnjom saradnjom sa Crvenom zvezdom. Za rukovodstvo Crvene zvezde, zaposlene, navijače i celu sportsku javnost ovo je jasna poruka da u najjačoj državnoj kompaniji imamo prijatelja i ujedno dokaz da su odnosi klupskog i državnog rukovodstva na najvišem nivou - rekao je posle potpisivanja ugovora Zvezdan Terzić.

Tako su crveno-beli dobili satisfakciju pred finale Kupa između Zvezde i Partizana, koje je na programu je u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    25. maj 2017 | 16:41

    Hahahaha odnosi klupskog i drzavnog rukovodstva na najvisem nivou hahahaha. Ovo je komedija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA