I FS Beograda je ustao protiv Zvezdana Terzića!

Novo saopštenje protiv generalnog direktora Crvene zvezde

  • 54

Posle Istoka i Zapada fudbalske Srbije, oglasio se i Fudbalski savez Beograda! A sve zbog najave Zvezdana Terzića da će od ponedeljka Crvena zvezda početi da ruši prvog čoveka FSS Slavišu Kokezu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

>>> Tončev: Terziću, nije FSS afričko pleme da se pučem osvaja vlast

>>> Ustao i Zapad: Terzić poziva na linč, puna podrška Kokezi

- Suočeni sa slikom koja ne priliči srpskom fudbalu i najtrofejnijem klubu na ovim prostorima, a koju kreira Zvezdan Terzić, FS Beograda kao region koji se ponosi imenom Crvene zvezde, izražava žaljenje što njen funkcioner brutalno urušava ugled ove institucije.

- Pretnjama koje ne priliče ozbiljnom sportskom radniku, pogotovo ne generalnom direktoru evropskog i svetskog šampiona, zabrinuti smo za stanje koje svojom histerijom proizvodi Zvezdan Terzić. Zbog kreativne nesposobnosti da klubu podari rezultate u skladu sa željama velike armije navijača, čovek koji kritikuje nečiju biografiju a njegova se nalazi u fijoci Specijalnog suda za organizovani kriminal, ide putem koji vodi samo u zaborav.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Pokušavajući uporno i bezuspešno da ubedi fudbalsku Srbiju kako su svi drugi, samo ne on kao glavno i odgovorno lice u klubu, odgovorni za silne promašaje na terenu i van njega, Zvezdan Terzić ponovo sebe stavlja u ulogu begunca.Ranije od pravde, sada od istine.

- Razočaran što samo on veruje u laži koje plasira, čovek koji svakodnevno zloupotrebljava ime velikog kluba, preti organima Fudbalskog saveza Srbije i podseća javnost na osobu koja ne bira sredstva zarad očuvanja svog ličnog interesa. Bez prihvatanja minimuma odgovornosti za svoj (ne)rad i poteze koji su klub doveli na ivicu ambisa, Zvezdan Terzić kao alternativu tome vidi akciju protiv legalno izabranog rukovodstva FSS zaboravljajući da je upravo on u ostavci još od 8. avgusta 2015. godine. FS Beograda nikada više neće dozvoliti da ličnosti kao Zvezdan Terzić kreiraju fudbalsku budućnost u Srbiji, jer njegovo delovanje i maniri potpuno su u suprotnosti sa vrednostima koje fudbal kao sport nosi u sebi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ПФК-БГД

    28. maj 2017 | 17:54

    Терза нам је донео дуплу круну ! Терза Гробаре остани !

  • Osnovani u Gospicu

    28. maj 2017 | 18:16

    Jeli moguce...cela fudbalska Srbija protiv terze a samo ga Zika i onaj sa nik zvezdicama podrzavaju...neko je glup u ovoj situaciji

  • Milos.....P.F.C

    28. maj 2017 | 18:09

    Sa ovim ciganima uvek zabava !!! Pravada za cigane !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA