Kad plaču i jedni i drugi: Riding ispustio Premijer ligu, Hadersfild prvi put u eliti posle drame! (VIDEO)

Posle Njukasla i Brajtona, Hadersfild overio plasman u PL

  • 2

Engleska je dobila novog premijerligaša! Fudbaleri Handersfilda pobedili su Reding u finalu plej-ofa na Vembliju posle 0:0 i 4:3 u penal seriji.

Nije bilo golova 120 minuta, igralo se dekadentno i oprezno, što i ne čudi kada se zna kakav je ulog u pitanju, 170 miliona funti donosi plasman u Premijer ligu, a čak 290 ako se izbegne ispadanje u prvoj sezoni.

Morali su da odluče penali, a Riding je bio u prednosti od druge serije kada je Hefele slabo šutirao. Ipak, kada je bilo najvažnije Mur i Obita su postali tragičari Ridinga, a Šindler je ubo džek pot za kraj.

Istakao se jednom odbranom i golman Hadersfilda Vord, kome su prvom saigrači poleteli u zagrljaj. Bilo je suza na sve strane, i radosnica i bolnih, a stoički je sve podneo legendarni Jap Stam, trener Ridinga, koji će sigurno imati šta da kaže tragičarima duela...

Hadersfild je prvi put u Premijer ligi od njenog osnivanja 1992, a nije učestvovao u najjačoj ligi Engleske od davne 1972.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aba

    29. maj 2017 | 19:32

    Bravo hadesfild!!!! Pratim Ih od 2010. i one legendarne generacije sa dzordanom roudsom u napadu i aleksom smitsom na golu. Fantastičan tim su tada imali u ligi jedan. Bas mi je drago što su dogurali do premijer lige. Plus jako mi je goriva njihov trener vagner!

  • mister x

    29. maj 2017 | 20:07

    Najbolja ekipa Fulham nije uspio,,po meni zbog lose forme kad je trebalo,A tog istog Hadersfilda su razbili prije par nedelja,,jbg.sve je sreca.Riding ne volim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA