Organizatori na Rolan Garosu opet uradili isto za Đokovićev meč: Vajda je poludeo prošle godine zbog toga (VIDEO)

Đoković i Tim su prošle godine igrali u polfuinalu pariskog Gren slema

  • 3

Četvrtfinalni duel Rolan Garosa između Dominika Tima i Novaka Đokovića igraće se u utorak na drugom najvećem stadionu "Suzen Leglen", nakon što svoj meč prvo završe Jelena Ostapenko i Karolina Voznjacki.

Srpski teniser je Tima je do sada dobijao pet puta u isto toliko mečeva.

>>> NI REČ NE BIH REKAO KAD BI OVAKO RADILI: Novak ima logično rešenje za najveći problem u pravilima tenisa (VIDEO)

Poslednji put je to bilo u polufinalu Rima (6:1, 6:0), ali mladi Austrijanac u Parizu igra sa velikim samopuzdanjem – do četvrtfinala je stigao bez izgubljenog seta.

- Svestan sam da će mi sve te pobede, a pogotovo ova najsvežija iz Rima poslužiti kao psihološka prednost koju ću pokušati da iskoristim. Poznajem jako dobru njegovu igru, a pogtovo na šljaci koja je njegova omiljena podloga. Ne znam šta mu ne odgovara u mojoj igri, ali nadam se da mu ništa neće odgovarati ni za dva dana, da će jednostavno ostati tako - rekao je Novak u najavi meča.

Njih dvojica su se susreli i prošle godine na Rolan Garosu, i to u polufinalu, a Novak je slavio 6:2, 6:1, 6:4.

Meč se takođe igrao na "Leglenu", a prema informacijama francuske novinarke Karol Bušar, tadašnji Novakov trener Marijan Vajda je bio ljut zbog te odluke.

- Vajda je tada poludeo jer je tvrdio da to ide u prilog Timu - otkrila je Bušar, koja je napisala knjigu o Đokovićevom osvajanju Rolan Garosa.

Pogledajte najvažnije momente sa prošlogodišnjeg duela Austrijanca i Srbina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sportista

    5. jun 2017 | 22:05

    Nema veze gde ce da igra kada ce slaviti pobedu...

  • Novakov fan

    6. jun 2017 | 09:32

    Organizatori nisu ugadjali Novaku ni kada je bio prvi na ATP pa sto bi sad. i trude se da ga smestaju u sto ranije termine ne bil popustio u igri i zbog suncevih zraka koji smetaju onima koji nose sociva. U stvari uvek su se trudili da mu otezaju igru. Od prvog dana. A mi cemo od srca navijati za Novaka. Kao i do sad.

  • Mimi

    6. jun 2017 | 09:43

    Mislim da je suvišno komentarisati postupke ovih sa zapada. Pokušavaju napraviti što više neprijatnosti Đokoviću. Samo su se za.ebali, ne znaju oni naš mentalitet i inat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA