≫ 

Jedan huligan ga bije, drugi ga šutira dok leži na zemlji: Strašne scene posle upada navijača na teren u Poljskoj (VIDEO)

A obezbeđenje samo nemo posmatra...

  • 10

Strašne scene viđene su u Poljskoj, na utakmici između Legije i Lehije u poslednjem kolu šampionata, kada su se navijači potukli u jednom momentu nakon upada na teren.

Legija je na kraju uspela da sačuva dva boda prednosti u odnosu na Lehiju, Jagieloniju i Leh, jer je remizirala sa Lehijom bez golova na svom terenu, ali je i na drugoj utakmici takođe bio remi u duelu Jagielonije i Leha (2:2).

>>> Legija osvojila titulu i spasila Partizan preznojavanja na žrebu za LŠ: Šampionska koreografija je posebna priča (VIDEO)

Tako je Legija sačuvala prednost i došla do pboede. Međutim, po završetku utakmice navijači su nakon fenomenalne koreografije sa početka meča bacili senku na meč.

Naime, tu je došlo do sukoba navijača, i to istog tima, Legije, jer je jedan (bela majica) poranio sa upadom pa je snosio oštre sankcije od uticajnijih momaka.

Pomenuti je brzo "patosiran", jedan ga je držao u tom položaju, dok ga je drugi iz zaleta, očigledno u pomračenju uma, šutnuo u predelu glave i vrata.

U deliću sekunde se, izgleda, setio da bi mogao i da ga ubije snažnim udarcem, pa je u poslednjem trenutku "ukočio" i plasirao nežniju verziju.

Posle preduzetih pedagoških mera, dvojica "redara" su pustila neposlušnog navijača da se udalji sa terena, što je ovaj i učinio i brzinom zeca se povukao na svoj deo tribine.

Sve vreme, jedan član obezbeđenja mirno posmatrao ovu scenu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    5. jun 2017 | 20:31

    Kao i svi navijaci,dva na jednog.Muski

  • NenadNs

    5. jun 2017 | 23:03

    po meni je gore prosao ovaj u crnom sto ga je sutnuo,ima zglob sutra da mu otekne kao krofna...hrabar momak u pm

  • Andrej

    5. jun 2017 | 21:13

    Ovaj huliganizam je strasan, sve bi ovo trebalo zabraniti, bolje igrati bez publike nego sa ovakim manijacima, hoces da ides da posmatras mec a mozes da zavrsis ili u bolnici ili jos gore u grobu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA