≫ 

Fudbaler Barselone davio novinara u avionu, pa se oprostio od reprezentacije

Iza svega, izgleda, stoji predsednik Fudbalskog saveza Turske

  • 1

Arda Turan našao se u centru skandala zbog napada na novinara turskog lista u avionu, zbog čega je najpre udaljen iz ekipe, a kada se to desilo, objavio je i završetak reprezentativne karijere.

 

- Došao je i taj trenutak... Završavam reprezentativnu karijeru - rekao je fudbaler koji je odigrao 96 utakmica za nacionalni tim, na konferenciji za medije u Sloveniji, gde se ekipa nalazi na pripremama pred kvalifikacioni meč sa Kosovom.

 

Turan se našao na udaru čelnika saveza zbog verbalnog i fizičkog napada na novinara lista "Hürriyet" Bilala Mesea po povratku iz Makedonije gde je ekipa igrala prijateljsku utakmicu, koja je završena bez golova.

 

Pomenuti novinar je pre izvesnog vremena pisao o tome da je Turan začetnik ideje da se od Saveza traži povećanje bonusa fudbalerima za igranje u reprezentaciji.

 

Turan je zbog takvih navoda oštro napao novinara naočigled čitave ekspedicije i selektora Fatiha Terima.

 

- Reci mi, Bilal Mese, da li si bio tamo? Da li si bio sa nama kada smo tražili povećanj bonusa? Od koga sam to ja tražio više novca? Od koga? Reci! Hajde! Ko ti je rekao da pišeš to? - vikao je Turan na novinara.

 

- I posle toga ti dozvole da budeš u avionu sa nama! Je*beš te koji su ti doyvolili da letiš sa nama. Mislio si da sam ja kao i drugi? Koga sam to ja molio za novac? Ku*vin sine. Završiću karijeru pre nego što dozvolim da neko kalja moj čast i čast moje porodice - završio je Turan.

 

Foto: Guliver/ Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Foto: Guliver/ Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

 

Turski mediji prenose da je u trenutku najvećeg besa Turan uhvatio novinara za gušu i krenuo da ga bije, pre nego što su saigrači reagovali i sprečili ga da nanese teže povrede čoveku.

 

Najveća zanimljivost ove priče je uloga predsednika Saveza Jildrima Demirorena, koji je istovremeno i vlasnik lista koji je objavio priču o Turanovim ucenama.

 

Upućeni u ovaj događaj tvrde da upravo on stoji iza pisanja o fudbaleru, a da je novinar samo "stavio mastilo" na papir.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    6. jun 2017 | 19:42

    Овај као да га је обучавао нови тренер Босне, а кратко Лиможа? И "васпитне" методе, и речник који је користио, су његов потпис.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA